- Lee viktig for Liverpools suksess

Bolton-kaptein Kevin Nolan mener at tidligere Bolton-manager Sammy Lee har en stor del av æren for at Liverpool for tiden topper Premier League sammen med Chelsea.

Bolton-kaptein Kevin Nolan mener at Liverpool nå nyter godt av at Sammy Lee fikk sparken som manager på Reebok Stadium. Lee ble avskjediget av Bolton i oktober i fjor, etter bare 171 dager i managerstolen. I mai ble han ansatt som assistentmanager for Rafael Benitez. Nolan tror at Lees egenskaper som trener har vært sterkt medvirkende til at Liverpool nå fremstår som tittelutfordrere.

- Vi var alle lei oss da Sammy måtte forlate Bolton, men managerrollen var ikke noe for ham. Å følge i fotsporene til Sam Allardyce ville ha blitt tøft for hvem som helst. Sammy prøvde å gjøre ting på sin måte, men det fungerte ikke på det tidspunkt. Jeg er sikker på at han har lært fra sine feil dersom han prøver seg som manager igjen en gang i fremtiden, sier Nolan til Press Association.

- Det ser ut som om Liverpool har profittert på vårt tap. Det er lett å se at Sammy er en veldig god trener, og jeg tror han er en av hovedgrunnene til at Liverpool har gjort det så bra denne sesongen, legger han til.

- Jeg har ikke snakket med Sammy på en god stund, og jeg ser frem til å møte ham i morgen. Jeg håper vi slår hans lag i morgen, men jeg ønsker ham samtidig lykke til, ettersom han er en flott fyr.