- LFC kan håndtere skadesjokk

Liverpool-legende mener at de røde kan dekke opp for en skadet Martin Skrtel. Troppen til Benitez ekstra sårbar i Champions League med Sami Hyypiä ute.

 I morgen får en trolig svar på det spørsmålet alle rundt Liverpool ønsker svar på for øyeblikket, nemlig hvor lenge Martin Skrtel blir satt på sidelinjen etter å ha fått skadet et korsbånd i det høyre kneet.

Liverpool har spesielt Daniel Agger og også veteranen Sami Hyypiä til å kunne steppe inn, og John Aldridge mener at de røde vil klare å håndtere tapet av den råsterke Skrtel.

- Martin Skrtel har vært enorm etter at han kom inn på laget og har hatt et ypperlig samarbeid med Jamie Carragher, men jeg er ikke redd for at Liverpool har folk som kan gjøre jobben. Daniel Agger er det naturlige valget og Sami Hyypiä har også vist at han fortsatt holder et høyt nivå, sier Aldo til Sky Sports.

Liverpool møter robuste Wigan i neste kamp, og selv om Benitez kanskje kan være fristet til å velge Hyypiä til en slik kamp går nok de fleste tipsene i at Agger er tilbake i startoppstillingen igjen. Den elegante 23-åringen spilte bortekampen mot Standard Liege i august, var en av flere som ikke kom godt fra den oppgaven, og Skrtel kom inn og sikret seg en plass som han ikke ga fra seg. Etter nesten et år ute med en brukket fot vil danske Agger føle at dette er virkelig sjansen til å komme seg inn på laget igjen, selv om han også fikk vist seg fram mot Crewe i Carling Cup hvor han scoret med et herlig frispark og ble kåret til Liverpools beste.

Daniel har også den antatt letteste oppgjøringen til kampen mot Wigan når flesteparten av Liverpools førstelagstall er av gårde for å spille VM-kamper. Danmark spiller hjemme mot Malta førstkommende lørdag, mens man har fri midtuken etter. Sami Hyypiä og Finland spiller hjemme mot Aserbaijan på lørdag, men møter så Russland borte onsdag 15.oktober.

Et annet poeng er at Rafael Benitez ikke valgte å ta med Sami Hyypiä blant de som ble meldt på til spill i gruppespillet i Champions League. Det gjør at Liverpool virker ekstra sårbare i Mesterligaen hvis det skulle bli ytterligere problemer i midtforsvaret.

Men først venter vi altså spent på å høre hvor lenge Martin Skrtel må være på sidelinjen.