- Liverpool har gode stoppere

Anfield-legenden Ron Yeats synes at Liverpool er meget godt besatt på stopperplassene. Han trekker frem Martin Skrtel og Sami Hyypiä som sine personlige favoritter.

Stopperlegenden Ron Yeats skryter i dag uhemmet av Martin Skrtel i et intervju med LFC TV. Yeats innrømmer at han var skeptisk til Skrtel etter slovakens debut mot Havant & Waterlooville i FA-cupen sist sesong, men nå anser han seg som en stor beundrer av 23-åringen.

- Jeg er tilstede på alle hjemmekampene, og jeg ble ikke akkurat imponert over debuten til Martin Skrtel. Han virket veldig nervøs, men likevel syntes jeg han hadde visse kvaliteter. I de påfølgende kampene viste han seg som en meget god spiller. Han er ganske hurtig, er solid i luftduellene og enormt god til å takle. Det er hva du ønsker fra en midtstopper, er attesten Yeats gir slovaken.

- Skrtel er bare 23 år gammel, og med ham, Agger, Carragher og unge Hobbs er klubben godt forspent på stopperplass med tanke på fremtiden. I tillegg har Liverpool også Sami Hyypiä. Jeg må innrømme at finnen er min favorittspiller. Jeg speidet på ham to ganger, og anbefalte ham for klubben, da jeg syntes han var i en klasse for seg selv. Sami er ikke hurtig, men han er god til å lese spillet. Han er også en meget god pasningsspiller.

Yeats mener at Hyypiä med sin rutine og profesjonelle innstilling er det perfekte eksempel til etterfølgelse for Skrtel og de andre ungdommene, både på og utenfor banen.

- Sami snakker mye under kamp, og er en leder ute på banen. Slike må du ha i fotball. Har du ikke slike typer, har du ikke en sjanse. Sami snakker med spillerne om hvor de må være og hvor de slett ikke skal være. Jeg tror Skrtel og de andre jeg har nevnt har dratt fordel av dette, avslutter Yeats.