- Liverpool har ikke gjort noe galt

John Barnes synes ikke at Liverpool har opptrådt uredelig i sine forsøk på å sikre seg Gareth Barry og Robbie Keane. - Alle Premier League-klubber gjør dette, slår han fast.

Liverpool-legenden John Barnes synes ikke at hans tidligere klubb har gjort noe galt i jakten på transfermålene Gareth Barry og Robbie Keane. Den tidligere midtbanespilleren mener at Liverpools fremstøt i disse to overgangssagaene slett ikke avviker fra normalen.

De røde har som kjent blitt sterkt kritisert av Aston Villa-manager Martin O'Neill for sin åpenlyse higen etter Gareth Barry, mens Tottenham har rapportert de røde til Premier League for forsøket på å hente Robbie Keane. Barnes mener at fremgangsmåten til Liverpool ikke er ideell, men mener samtidig at dette er en helt normal del av fotballen som ikke kan unngås.

- Alle klubber i Premier League gjør det samme. Det har kanskje ikke blitt avslørt eller nevnt, ettersom ikke alle overganger er så høyt profilert i pressen som disse to. Men det er slik den moderne fotballen fungerer, slår Barnes fast overfor Setanta Sports News.

- Det beste er selvsagt at en overgang ikke blir offentliggjort før den er fullført, og at ingen sier noe om det før det har skjedd. Da ville ikke Gareth Barry ha blitt pepet ut av Aston Villa-fansen, og han ville heller ikke ha hatt problemer med å fortsette karrieren i Villa om overgangen faller i fisk.

- Hva som Ronaldo fortsetter i Manchester United og han presterer dårlig i en periode. Hvordan vil fansen reagere da? Disse overgangene skulle ikke ha vært gjort kjent for pressen slik de er nå, men moderne fotball er nå engang slik, og da må folk bare finne seg i det, avslutter han.

Barnes understreker for øvrig at han ikke aner om det blir noe av disse overgangene eller ei.