- Liverpool var forsiktige

Arsene Wenger synes Liverpool var forsiktige etter at Arsenal ble redusert til 10 spillere. Han tror de røde vil avgi minst like mange poeng i andre halvdel av sesongen. Chelsea møter Everton.

Liverpool spilte den siste halvtimen 11 mot 10 spillere etter at Emmanuel Adebayor ble utvist. Arsenal-manager Arsene Wenger trodde Liverpool ville hatt mer å gi med én mann mer på banen.
- Hadde de ikke flere ressurser eller var de redde for å bli tatt på kontringer? Det er vanskelig å vite. Én eller to spillere fikk krampe. Jeg vet ikke om de var slitne eller om de var redde for å presse på. Det var et par ganger hvor de luktet farlige, og etter det ble de kanskje litt mer forsiktige, uttaler Wenger.

Arsene Wenger mener Liverpools sjanser til å vinne ligaen er svekket etter den fjerde uavgjorte kampen på fem kamper. Han tror de røde vil avgi minst like mange poeng over nyttår.
- Jeg er overbevist om at Liverpool kommer til å avgi mange poeng. Hvorfor? Fordi de allerede har gjort det. De har fire poengdelinger hjemme, så de har avgitt åtte poeng der. Hvorfor skal de ikke avgi like mange i andre halvdel av sesongen?

Chelsea møter Everton
Liverpool vil feire jul på toppen av tabellen dersom Chelsea ikke klarer å beseire Everton på Goodison Park i kveld. Oppgjøret vises direkte på Canal+ Sport 1 klokken 21.00.