- Må spille fantastisk

Manager Juande Ramos mener Tottenham må ta fram sitt aller beste for å slå Liverpool i sesongavslutningen. 18-årig midtstopper fra Polen har trent med de røde.

Farlig angrep mot tett forsvar
Tottenham har scoret hele 46 mål på sine 18 hjemmekamper i Premier League denne sesongen, mens Pepe Reina i Liverpools mål ikke har latt mer enn 15 baller passere på lagets 18 bortekamper. Det tegner til en fascinerende duell når lagene møtes til sesongavslutning på White Hart Lane søndag ettermiddag. Manager Juande Ramos sier at man må spille opp mot maksimum for å vinne, og at man møter et vanskelig lag hvor han ikke er overrasket over at Fernando Torres har scoret så mye i sin debutsesong på de britiske øyer.

- Vi vet at det vil bli veldig vanskelig mot Liverpool, sier Ramos.

- De har et meget solid lag defensivt, de arbeider hardt og de er farlige i angrep hvor spillere som Fernando Torres scorer mål.

- Vi må spille godt og ikke gjøre noen feil - vi må spille en fantastisk kamp.

- Vi er veldig positive. Dette er en stor kamp foran våre fans på White Hart Lane og vi håper bare at vi kan avslutte med en seier.

- Det overrasker meg ikke siden han er en glimrende spiller, svarer manageren på spørsmål om alle målene som Torres har scoret denne sesongen. - Hvis han scorer mål i Spania, da vil han også score i England. Jeg er ikke overrasket over at han har etablert seg så fort.

Midtstopper på prøve
Hjemmesiden til Wisla Krakow bekrefter at den 18-årige midtstopperen Lukasz Kominiak har vært og trent hos Liverpool.

Forsvareren skal være fysisk sterk og var i en treningsleir som den polske seniortroppen hadde i januar, etter å ha spilt en rekke landskaper i aldersbestemte klasser.