- Manglende uttelling igjen

Rafael Benitez mente at hans lag gjorde nok til å ta alle poengene hjemme mot Wigan, og innrømmer at det nå blir vanskelig i ligaen. Steve Bruce syntes at hans mannskap fortjente uavgjort.

Rafael Benitez vil få sin dose kritikk etter 1-1 hjemme mot Wigan, og det var antydning til buing på Anfield da sluttsignalet lød. Manageren prøvde å bruke Jermaine Pennant og Harry Kewell på kantene, med Steven Gerrard i en rolle rett bak ensomme Fernando Torres på topp.

Det ble begrenset suksess, da Pennant ikke virket å være hundre prosent kampklar og Kewell var svak, mens det er dem som vil hevde at Steven Gerrard er midtbanespiller og ikke spiss. Fernando Torres gjorde sin jobb ved å score ledermålet, men nok en gang greide ikke Liverpool å drepe kampen og måtte denne gang betale i sluttminuttene.

Rafael Benitez syntes imidlertid at hans mannskap hadde skapt nok sjanser til å ta tre poeng, men at man fikk svi for dårlig uttelling.

- Vi må ta vare på våre sjanser, og å vinne andreballene, summerte Rafa opp etter kampen.

- Vi prøvde å spille bredt for å skape sjanser for Fernando Torres, og jeg synes vi skapte nok. Etter målet fikk vi noe mer plass og Chris Kirkland fikk mer å gjøre. Tanken var også å få Steven Gerrard på løp inn i boksen, noe som også ga oss sjanser men altså ingen mål.

- Nå må vi gjøre nesten alt perfekt i ligaen for å henge med, og det blir vanskelig. Spillerne er skuffet og de vet at de må jobbe enda mer framover, men nå må vi uansett fokusere på neste kamp mot Luton i FA-Cupen.

Steve Bruce var naturlig nok smørblid etter kampen, og manageren til Wigan mente at man hadde gjort nok til å få med seg et poeng tilbake til Lancashire.

- Dette ga alle i klubben et løft, mente Bruce umiddelbart etter 1-1 kampen.

- Jeg synes vi fortjente uavgjort. Vi var disiplinerte, og alle gjorde jobben sin. Det er alltid vanskelig å komme til Liverpool, de har spillere som er i verdensklasse.