- Mascherano-avtale snart i havn

Rafael Benítez kan i dag fortelle at han tror en overgang for innlånte Javier Mascherano snart er på plass, samtidig som han kommer med sine betraktninger på Sissoko-salget.

Rafa Benítez uttaler i dag i samtale med Liverpools offisielle hjemmeside at et kjøp av det innlånte midtbaneankeret, Javier Mascherano, er nært forestående. I følge manageren skal dette være noe Rick Parry har jobbet med de siste dagene, og at man tror handelen vil gå i orden i løpet av få dager, samtidig som det poengteres at ting ikke haster.

- Ting går fremover. Rick Parry har jobbet med dette og Momo Sissoko. Vi jobber hardt med Mascheranos situasjon, og kanskje kan vi si noe sikkert om noen få dager.

- For å være ærlig, så haster det ikke, siden spilleren allerede er på plass her. Ting må bare fullføres, og kan det fullføres nå, så vil det være perfekt.

- Han er allerede her, og han kan spille for oss selv om vi ikke gjør noe. Men han vil bli værende.

Rafa om Sissoko
Momo Sissokos overgang til Juventus ble i dag offentliggjort, og i lys av denne forteller Rafa, i samme intervju som det ovennevnte, at han tror overgangen vil tjene spilleren vel:

- Jeg tror det er en bra overgang for Momo og for oss. Han er en veldig profesjonell og fin gutt. Han ville spille, og det lar seg vanskelig gjøre her, med Lucas og Mascherano ved god form, og også Xabi Alonso og Gerrard.

- Alt har vært positivt. Vi har fire spillere i hans posisjon, så dette er bra både for ham og for oss.