- Mascherano er banker

Diego Maradona mener at hans nye kaptein er eneste med sikker plass for Argentina, men Rafael Benitez er ikke enig selv om Javier Mascherano høyst sannsynligvis starter mot Fulham.

- Hvis vi ser bort fra Mascherano, er det ingen som er sikker på plass i mitt lag. Det spiller ingen rolle hvilket navn det er, sier Maradona i kjølvannet at han som ny landslagssjef for Argentina har gitt Javier Mascherano kapteinsbindet for sitt land. Det er ingen liten tillit i en nasjon som har spillere som Lionel Messi og Sergio Aguero.

Rafael Benitez er ikke interessert i å si noe lignende når det gjelder Liverpool, men alt tyder på at Mascherano spiller morgendagens kamp mot Fulham.

- Jeg kan forstå hvorfor Maradona ville si noe slikt, erkjenner Rafa.

- Javier er en meget god spiller som gir dem glimrende balanse. For meg må han likevel kjempe for sin plass siden vi har mye kvalitet i spillere som Lucas, Xabi, Damien Plessis og selvfølgelig Steven Gerrard.

En skade for nettopp Gerrard gjør at Mascherano er ventet å spille sentralt på midtbanen i morgen sammen med Xabi Alonso.

Alvaro Arbeloa kommer tilbake fra suspensjon og vil gå rett inn på høyrebacken, noe som trolig gjør at Jamie Carragher og Daniel Agger igjen danner midtstopperpar med Sami Hyypiä på benken til tross for at den store finnen har gjort det godt som vikar. Fabio Aurelio synes å være et klart førstevalg på venstrebacken etter at Andrea Dossena har slitt med å etablere seg i helrødt.

Lengst fremme er Fernando Torres ventes å starte, og det er godt håp om at Robbie Keane blir friskmeldt av sin skulderskade. Albert Riera og Dirk Kuyt var blant flere røde som spilte hele kampen under landskampene denne uka, men er likevel favoritter til å bli satt opp på flankene.

Forventet lag mot Fulham: Reina; Arbeloa, Carragher, Agger, Aurelio; Kuyt, Mascherano, Alonso, Riera; Keane, Torres.