- Min største kveld

Fernando Torres scoret sitt mål nummer 29 for sesongen da Arsenal ble slått ut av Champions League, og superspissen hadde sin beste opplevelse så langt i karrieren.

Han hadde ikke vært så mye å se til, godt bevoktet som han var av Arsenals forsvar, men drøyt midtveis i 2.omgang våknet Fernando Torres til liv. Han gikk på en flikk fra Peter Crouch, vendte kjapt opp i feltet, før han glimrende sendte ballen opp i motsatt kryss. En klassescoring av en klassespiss.

Til Liverpool Echo sier han at festkvelden på Anfield var det beste han har opplevd som spiller, og at det var slike øyeblikk som lokket ham til Liverpool.

- Å score fire mål mot et meget godt lag er en stor prestasjon og gjorde oss alle stolte, sier Fernando.

- Det var den største kvelden i min karriere og det var slike kvelder jeg kom til Liverpool for.

- Det er utrolig - det høye tempoet til begge lag, fansen, alt.

- Det var en stor kamp for Liverpool og også for Arsenal, men det viktigste for oss er at vi nå er i semifinalen.

- Ja, jeg trodde det var over da de utlignet bare noen minutter før slutt, men ved hjelp av magiske Anfield greide vi å komme tilbake og score to mål til.

- Liverpool er noe spesielt. Det er et spesielt lag, det er spesielle fans og det er en spesiell by. Jeg er glad for at jeg i dag bor i denne byen og spiller for dette laget.

- Vi vet at Chelsea også er et meget godt lag, men vi får se om vi også kan greie å komme til finalen. De engelske lagene er de beste for øyeblikket, slik at det blir vanskelig.

- Vårt mål er å komme blant de fire beste i ligaen, og å vinne Champions League.