- Nå er det enten eller

Carra mener at klubben nå går inn i en periode som vil avgjøre om denne sesongen blir en suksess eller fiasko. Hicks, Gillett og DIC til returkampen mot Arsenal. Hyypiä inn og 4-4-2?

I et intervju med Chris Bascombe i News of the World, håper Jamie Carragher at man ser tilbake til 2001-sesongen, da de røde vant både UEFA cupen, FA cupen og ligacupen. Det var en sesong som kunne enten bli suksess eller fiasko, og der man måtte levere i alle de avgjørende kampene.

- Vi er vant med disse krevende perioene. Alle er klar over at dette er vår "enten eller" tid. De siste årene har vi alltid vært der i cupene. Du kan gå så langt tilbake som 2001, der det virket som hver eneste kamp var en cupfinale - både med tanke på de tre troféene vi vant og ligakampene for å kvalifisere seg for Champions League, sier Carra til News of the World.

- Dersom vi klarer det, kommer ingen til å snakke om hva annet som skjedde denne sesongen om noen år. Ingen vil si det var en vond tid for klubben, og folk vil se tilbake til 2008 og si det var flott.  Jeg håper disse erfaringene vil hjelpe oss. Det er alltid en gang i året at du setter deg ned med terminlisten og ser fire-fem kamper som sammen vil avgjøre hvordan sesongen vil bli. Slik er det nå, avsluttet Carra.

Gillett, Hicks og DIC til returkampen
I følge velinformerte Chris Bascombe i News of the World, har både George Gillett, Tom Hicks og DIC varslet at de vil komme og overvære Champions League-møtet med Arsenal på Anfield. Det er som kjent en konflikt mellom Gillett og Hicks, og Gillett har sagt han ikke vil selge en eneste aksje til sin amerikanske medeier, og partnerskapet er ureparerbart. Han ønsket som kjent å selge til DIC, noe Hicks blokkerer. Bascombe hinter til at det kanskje vil bli holdt samtaler om klubbens fremtid i forbindelse med denne kampen.

Kilder i klubben sier at de håper Hicks holder seg borte, så fansen kan konsentrere seg og oppleve en ny historisk Champions League-kamp på Anfield. Dette er første kampen de er på siden møtet med Manchester United i desember.

Hyypiä inn for Skrtel?
Samme Bascombe mener at Martin Skrtel kommer til å bli vraket til denne kampen, for rutinerte Sami Hyypiä. Han mener også at de røde vil gå bort fra 4-2-3-1 formasjonen man har spilt de siste månedene, og gå tilbake til tradisjonelle 4-4-2 til møtet med blånesene. Steven Gerrard vil da bli trukket ned på midten, mens enten Kuyt eller Crouch spiller på topp med Fernando Torres.