- Nå er det opp til Liverpool

Aston Villa-manager Martin O'Neill antyder at det nå bare er et tidsspørsmål før Gareth Barry er Liverpool-spiller. Han gjør samtidig et poeng ut av at alt ligger i Liverpools hender.

Birmingham Mail skriver at Aston Villa regner med å kunne presentere Steve Sidwell som sin nye midtbanespiller i løpet av 24 timer, og Chelsea-reservens ankomst kan vise seg å være nøkkelen til at forhandlingene rundt Gareth Barrys overgang til Liverpool skyter fart. Lokalavisen i Birmingham regner også med at Steve Finnan vil ankomme Villa Park som en del av overgangen.

Avisen skriver at en eventuell overgang for Finnan ikke er avgjørende for Barry-transferen, og hevder at Villa-manager Martin O'Neill verdsetter Finnan til £1M ettersom iren kun har ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool.

Birmingham Mail bekrefter også at Villa avslo et bud fra Liverpool på £15M i cash for Barry i forrige uke. På Villa Park skal man fortsatt stå steilt på at man skal ha £18M for Barry - eventuelt £17M pluss Finnan.

Villa skal også insistere på at Liverpool betaler dette beløpet over to år slik kutymen er mellom Premier League-klubber, og ikke over et lengre tidsrom. Det betyr at Liverpool må betale halve overgangsbeløpet for Barry umiddelbart, og at resten må betales innen 12 måneder.

Martin O'Neill sier til Birmingham Mail at ballen nå er spilt over til Liverpool igjen.

- Liverpool har nok en gang henvendt seg til oss, og vi har gitt et svar på deres forslag i form av et brev, uttaler Villa-manageren.

- Vi venter fortsatt på Liverpools respons på det forslaget vi kom med i brevet til dem. Nå er det egentlig helt opp til Liverpool hva som skjer. Jeg vet egentlig ikke hvordan dette vil ende for øyeblikket, men jeg er sikker på at før eller siden blir en eller annen løsning på denne saken, avslutter han.