- Nå kan vi glemme ligaen

Nå som fjerdeplassen nesten er i boks, mener Peter Crouch at Liverpools spillere kan glemme ligaen for en stakket stund, og konsentrere seg om Champions League. Zenden håper på Liverpool.

Peter Crouch mener at en bør er lettet fra Liverpool-spillernes skuldre, nå som fjerdeplassen i ligaen er så godt som sikret. Dermed kan de røde konsentrere seg fullt og helt om morgendagens semifinale i Champions League.

- Vi tok Fulham-kampen vledig seriøst, ettersom det var viktig at vi opprettholdt avstanden ned til Everton. Det er nå åtte poeng ned til dem. Selv om det ikke garanterer fjerdeplassen, så tar det likevel mye av presset bort fra oss, ettersom det kun er tre kamper igjen å spille i ligaen. Det hjelper i alle fall på, når vi nå skal konsentrere oss om Champions League, sier spissen til Liverpool Daily Post.

Crouch har startet de tre siste kampene der han har vært tilgjengelig. Mot Blackburn stod han som kjent over grunnet en tåskade. Spissen har nå funnet veien til nettmaskene i de to siste ligakampene han har spilt.

- Jeg synes det er mer morsomt nå som jeg har fått spille mer. Jeg ble litt frustert i den perioden der manageren benyttet meg lite. Men nå går det bra igjen, og jeg har klart å gjøre et par mål. Nå får jeg se hvordan ting går frem mot sesongslutt, men jeg er optimist.

- Etter ligakampen mot Arsenal var jeg temmelig sikker på at jeg ikke ville slippe til i Champions League-kampen mot dem. Men manageren tok meg ut, så kanskje jeg skal si det samme denne gangen også!

Zenden håper på Liverpool
Tidligere Liverpool-spiller Boudewijn Zenden har spilt for tre av de fire semifinalistene i årets Champions League,  nemlig Barcelona, Chelsea og Liverpool.  Nederlenderen håper imidlertid at det blir de røde som går til topps i Moskva, og tror lagets rutine i Europa blir utslagsgivende i semifinalene mot Chelsea.

- Dette vil være tredje gang Liverpool møter Chelsea i semifinalen på fire år. Det er mye historie mellom disse lagene, men det teller ikke nå, sier han til liverpoolfc.tv.

- Det faktum at Chelsea har fordelen av hjemmekamp til slutt gjør oppgjøret annerledes enn det har vært tidligere. Jeg tapte finalen med Liverpool i fjor, så jeg håper de gjør det bra og vinner i år. Jeg trivdes i Liverpool, og har fortsatt god kontakt med spillere og stab i klubben.

- Kommer Liverpool til finalen vil det være deres tredje finale på fire år, så de vil vite hva de går til og kanskje kan de vinne på det denne gangen.

Liverpool går til sin 15.semifinale i europacupene i morgen, men dette er første gangen at de røde møter samme klubb fire år på rad i Europa. Av de 14 foregående semifinalene har 11 blitt vunnet og to har endt uavgjort, mens det eneste tapet kom for Leeds i Fairs Cup i 1971.

De røde har holdt nullen i de ni siste europacup-semifinalene hjemme på Anfield. Siste motstander som fant veien til nettmaskene i Liverpools egen lekegrind i en semifinale var Barcelona i 1976.