- Nå må vi begynne å vinne hjemme

Javier Mascherano måtte stå over mot Arsenal grunnet influensa. Nå er midtbanespilleren klar til innsats igjen. Argentineren satser nå på hjemmeseier mot Bolton.

Javier Mascherano synes det er på tide at Liverpool begynner å vinne hjemmekamper igjen, etter tre strake uavgjortkamper mot Fulham, West Ham og Hull. Argentineren føler seg sikker på at Chelsea vil slå West Bromwich i morgen, og dermed må Liverpool ta tre poeng mot Bolton om man fortsatt skal lede Premier League.

- Vi vet vi må bli bedre på hjemmebane. Dersom Chelsea og de andre tittelutfordrerne avgir poeng er det bra for oss, men vi kan ikke basere oss på det i lengden, uttaler argentineren til Liverpoolfc.tv.

- Vi må fokusere på vår egen form, og ta tre poeng fra alle kamper vi spiller. Det er alltid målet vårt. Det er vanskelig å forklare hvorfor vi vinner på bortebane men ikke på hjemmebane. Vi må gjenvinne selvtilliten på hjemmebane, og den beste måten å gjøre det på er ved å slå Bolton.

Så sent som i forrige måned vant Liverpool 2-0 over Bolton på Reebok Stadium. Mascherano har ikke noe i mot en gjentakelse av det resultatet.

- Det var en virkelig god kamp av oss. Vi har spilt mange gode kamper på bortebane denne sesongen, slik som mot Chelsea og Bolton. Mange lag kommer til Anfield for å forsvare seg, og det er opp til oss å bryte dem ned. Vi må finne rom og en måte å slå slike lag på.

- Jeg ønsker ikke å bruke det som unnskyldning at det er vanskelig å bryte ned lag som kun er ute etter å forsvare seg. Vi skal besitte kvaliteter til å slå dem uansett.

- Det er flott at vi har hjemmekamp på 2.juledag i år, ettersom vi spilte borte på den dagen i fjor. Stemningen på stadion er alltid god slike dager, så jeg ser frem til kampen.