- Parry en katastrofe

Tom Hicks snakker ut igjen - om Parry, å kjøpe ut Gillett, forlenge kontrakt med Rafa, Dubai, møtet med Klinsmann, gjeld belastet klubben, og ny stadion.

I et eksklusivt intervju med Sky Sport News, fra Dallas, snakker Tom Hicks igjen med store overskrifter.

Dette er noe av hva han har å si:

Om Rick Parry:
Han har vært en katastrofe som daglig leder. En ny stadion skulle ha vært bygget for 3-4 år siden. Vi har 2-3 store sponsorer, vi burde hatt 12. Vi gjør ingen ting i Asia i nærheten av en skala som for eksempel Man Utd. Vi har kommet skikkelig i bakleksa. LFC er en fotballklubb, men det er også noe som må vokse. Vi har mistet mange spillere vi ønsket å kjøpe p.g.a. ham. Han har gjort det han har kunnet, men det er på tide med et bytte.

Om Rafa:
Jeg kommuniserer regelmessig med Rafa via e-mail. Jeg vil si at Rafa har unike evner til å trene laget og motivere spilleerne. Laget har spilt utmerket i det siste og jeg er sikker på at det kommer til å fortsette med det. Hvis jeg får kjøpt ut George vil jeg forlenge kontrakten til Rafa med 1 år umiddelbart, og jeg kan se at den blir ytterligere forlenget senere.

Om Klinsmann:
George ringte meg og foreslo at vi skulle møte Jurgen Klinsmann, som han kjente fra tidligere. Han snakket så med Rick Parry og vi arrangerte et møte i New York som jeg og Tom jr. også var tilstede på. Da vi kom dit hadde George og Rick allerede pratet med Klinsmann i om lag tre timer, og vi hadde ytterligere samtaler i tre timer. Vi var alle med, men det var George som tok hele initiativet til dette.

Eierskapet med Gillett:
Et eierskap som er på 50/50 er veldig vanskelig. Vi hadde en god brullypsreise, og ble tatt i mot som helgener. Vi trodde vi skulle få dette til å fungere, men slik ble det ikke. Jeg vil komme med et meget generøst tilbud om å kjøpe ut George, men jeg kan ikke tvinge ham til å selge.

DIC:

Jeg har snakket med dem, om at de kan kjøpe 49%. Vi delte imidlertid ikke de samme visjoner, Folk sier at dersom DIC kommer inn vil de kjøpe mange dyre spillere osv, men det var ikke slik. De har smarte forretningsfolk.

Fremtiden:
Jeg ønsker å fikse alt dette nå. Målet mitt er å få all gjeld vekk fra klubben, og å bygge en ny stadion. Jeg skal ordne det. Hele min familie elsker Liverpool, både klubben og byen. Dessverre synes det ikke mulig for oss å reise dit som familie nå, før alt dette blir ordnet.