- Pompey et realistisk mål for Torres

Rafa Benitez tror neppe at Fernando Torres vil være tilbake i kamp før mot Portsmouth. Han håper imidlertid at Robbie Keane vil fylle toppscorerens sko i mellomtiden.

Rafael Benitez tror Robbie Keane er i stand til å kompensere for savnet av Fernando Torres de kommende to ukene. El Nino er satt ut av spill i 10-15 dager med en hamstringskade, og vil dersom den prognosen holder stikk i verste fall miste fire kamper (Wigan, Atletico Madrid, Chelsea og Portsmouth).

- Når vi kjøpte Robbie var vi på utkikk etter en erfaren Premier League-spiss. En kvalitetsspiller som kan gjøre mål. Det var grunnen til at vi kjøpte ham. Nå er han tilbake etter å ha spilt en svært god landskamp, og har sjansen til å markere seg for oss også, uttaler Rafa til liverpoolfc.tv.

- Det er viktig at spillerne gjør det bra når de er borte i forbindelse med landskamper. Spiller de bra og scorer mål gjør det underverker for selvtilliten, noe som kommer godt med.

Ellers er Benitez meget glad for at UEFA gjorde helomvending og tillot at kampen mot Atletico spilles i Madrid.

- Det var fornuftig. Det var alt for sent å flytte arena. Vi har mange fans som skal på kampen, og det ville ha medført enorme problemer for dem. Det ville også ha medført problemer for Atleticos fans.

Benitez vil ellers tillate Fernando Torres å reise til Madrid i forbindelse med kampen mot spissens forrige arbeidsgiver - men kun dersom fysioterapeutene sier at det er greit.

- Det avhenger av hva fysioterapeutene og legen sier. Men jeg har ingen problemer med det dersom de sier at det går bra. Det blir en fantastisk mulighet for ham til å hilse på Atletico-fansen igjen. Fernando er veldig skuffet over at han ikke kan spille i Madrid.

- Det kan være realistisk å håpe på at Fernando kan rekke Portsmouth-kampen, men det avhenger selvsagt av hvor fort skaden leges. Han må bare ta tiden til hjelp.

- Jeg tror heller ikke at Ryan Babel vil være i stand til å spille i helgen, men forhåpentligvis vil han være tilbake i trening i neste uke, avsluttet Benitez.