- Presset er på Chelsea

Liverpools manager mener at Chelsea har presset på seg, selv om det er gjestene fra Merseyside som er nødt til å score. Tre nøkkelspillere en advarsel fra å miste en eventuell finale.

Rafael Benitez har uttalt seg i optimistiske toner foran møtet med Chelsea, hvor hans Liverpool er nødt til å score for første gang siden 2004. Til Liverpool Echo avviser imidlertid manageren at det er hans lag som har størst press på seg foran returmøtet i semifinalen i Champions League.

- Jeg tror de ønsker å vinne kampen. De spiller foran sine egne supportere og de vil at deres lag skal vinne, hevder Rafa.

- Det er en enorm kamp for dem siden de har vært i tre semifinaler tidligere uten å vinne, og nå ønsker de å komme til finalen. De vil være under litt av et press.

- Den første scoringen er alltid viktig, men det vil utgjøre større forskjell om de scorer enn om vi gjør det.

- Hvis de slipper inn et mål vil situasjonen fortsatt være den samme - vi behøver fortsatt å score et til. Hvis vi scorer, vil det imidlertid gi dem problemer siden de vil tenke "hvis de scoret et til da må vi ha tre". Det er en voldsom forskjell.

Jamie Carragher og Steven Gerrard er fortsatt et gult kort fra en suspensjon, og kan risikere å miste finalen i Moskva hvis de får advarsel på Stamford Bridge. Hos Chelsea sørget det gule kortet til John Terry på Anfield til at kapteinen også er en booking fra å få karantene.

Fabio Aurelio er to gule kort, men brasilianeren er i likhet med Daniel Agger fortsatt skadet. Harry Kewell vil heller ikke være aktuell til spill. Liverpool melder at ingen andre har problemer foran morgendagens klassiker.