- Presset er på oss

Jamie Carragher advarer mot å ta for lett på oppgaven mot Standard Liège. Belgierne er den vanskeligste motstanderen Liverpool har hatt i kvalifiseringen. Liège vant enkelt i helgen.

Liverpool var heldige som kom fra Liège med 0-0. Returoppgjøret spilles på onsdag, og Jamie Carragher advarer alle mot at det skal bli et greit avansement mot de belgiske mesterne.
- Det er definitivt den tøffeste motstanderen vi har hatt i en kvalifiseringskamp, uttaler Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vet at folk forventer at vi skal gå videre, men det er ikke som vi møter et Mikke Mus-lag.

- Den belgiske ligaen har mye kvalitet. Mesterne deres pleier å komme til gruppespillet.

- Vi hadde en vanskelig kamp mot Andelecht for et par år siden. Jeg er ikke overrasket at Liège kan gi oss problemer.

- I den første kampen fikk de oss til å stivne litt. Manageren deres sa at vi sovnet, men de fortjener kreditt for måten de spilte på.

- De traff med taktikken. De tok oss med kontringer, og de forsøkte å få oss til å spille som et hjemmelag. Man må huske på at de har gått 30 kamper uten tap i den hjemlige serien, og de er en klubb med europeisk snitt.

- Vi vet at vi ikke spilte bra, og vi vet at vi må forbedre oss på Anfield. Alle vet hvor viktig det er for vår sesong å komme til gruppespillet.

- Det er alltid en artig tid for oss å ha en slik stor kamp før vi kommer i gang med sesongen. Noen av resultatene har reflektert det.

- Vi tapte hjemme mot AK Graz det året vi vant turneringen, og tok en knepen seier i siste minutt mot Maccabi Haifa for to år siden. Alle som tror at vi kommer til å vinne komfortabelt, vet at det er veldig farlig.

- Man må være klar over at dette trolig er den største kampen i sesongen allerede, og i noen tilfeller er kanskje dette den viktigste kampen de har hatt i karrieren.

- Det gjør dem til en veldig vanskelig motstander. Så vi må være på vakt. Et hvert lag som kan holde Fernando Torres og Robbie Keane rolige, som de gjorde i førstekampen, besitter kvalitet. Vi hadde ingen sjanser i kampen.

- Det vil være utenkelig for oss å ikke være i Champions League. Man ønsker bare å få denne kvalifiseringskampen overstått, sette Europa til side for en stund og fokusere på å gjøre det bra i ligaen noen måneder.

- Som spillere forventer vi å være der, det samme gjør fansen. Vi vet at i denne situasjonen er alt presset på oss, men vi ønsker ikke å bli negative.

- Alt det harde arbeidet for å havne blant de fire beste forrige sesong var myntet på det å nå gruppespillet, så vi ønsker på ingen måte at dette glipper.

- Hvis vi går videre, så gir det oss litt drivkraft og selvtillit, og vi får de seks gruppekampene til å forme sesongen vår.

Standard Liége leder den belgiske ligaen etter to spilleomanger. Lørdag 16. august vant de 3-1 borte mot Dender, før de sist lørdag beseiret Westerlo 3-0 hjemme. Salim Toama og Dieumerci Mbokani (2) scoret hjemmelagets mål. Lagoppstilling: Aragon Espinoza, Camozzato, Dante Bonfirm (Onyewu, 74'),  Mikulic, Sarr, Dalmat (Defour, 71'), Fellaini, Toama, Witsel, Jovanovic. Mbokani (De Camargo, 72')