- Prøver å vinne hvert trofé

Rafael Benítez går for alle turneringer. Laget har nok selvtillit og kvalitet. Formen må bli bedre midt i sesongen. Skrtel synes Standard Liège er et gåtefullt lag.

Rafael Benítez uttalte tidligere i sommer at han ville ta alle turneringer seriøst. Manageren har ikke endret mening i løpet av pre-season. Laget har selvtillit og kvalitet nok til å takle fire turneringer. Forhåpentligvis kan laget bli bedre midt i sesongen.
- Alt er viktig, uttaler han.

- Europa er viktig, Premier League er viktig, FA-cupen og Carling Cup, så vi vil prøve å vinne hvert trofé, og man vet aldri.

- Vi skal prøve å vinne fra første kamp. Deretter får vi se an situasjonen.

- Det er åpenbart at vi har tro på oss selv, og vi har kvalitet til å forsøke å vinne hver kamp, men du vet aldri hva som kan skje i en hvilken som helst turnering.

- Vi startet veldig bra og avsluttet veldig bra sist sesong.

- Hvis vi kan gjøre det samme denne gangen, så vil vi forhåpentligvis være bedre midt i sesongen.

- Men vi vil arbeide hardt for å være så konkurransedyktige som mulig.

Liège et gåtefullt lag
Martin Skrtel innrømmer at han og lagkameratene vil bevege seg inn på relativt ukjent terreng når de møter Standard Liège i kvalifiseringen til Champions League. Slovaken spilte mot Standard med Zenit St. Petersburg i UEFA-cupen forrige sesong, og innrømmer at det var en vanskelig oppgave. Han tror imidlertid Liverpool skal klare avansement, selv om belgierne er ute etter å overraske.
- Vi får se i dobbeltmøtet om de er en vanskelig motstander eller ikke. De er et gåtefullt lag, forteller Skrtel.

- Forrige sesong, da jeg spilte for Zenit, spilte jeg mot dem i UEFA-cupen. Selv om vi avanserte, var de to kampene mot dem svært vanskelige.

- Vårt mål er å nå gruppespillet, og vi vil gjøre vårt beste for å oppnå dette.

- Alle i Liverpool, spillere så vel som klubbledelsen, er deltagelse i gruppespillet av Champions League et opplagt mål, slik at vi bare trenger å slå Standard ut av turneringen.