- Rafa trakk i trådene fra sykesengen

Sammy Lee avslører at Rafael Benitez hadde full kontroll over begivenhetene på Emirates. Etter kampen ringte manageren for å gratulere sine spillere med innsatsen. Wenger rasende på Webb.

Benitez ble som kjent hjemme på Merseyside da Liverpool satte kursen mot London. Han var ikke kommet tilstrekkelig til hektene etter nyresteinoperasjonen på mandag til å reise til hovedstaden.

- Telefonregningen blir ganske høy, spøkte assistentmanager Sammy Lee etter kampslutt.

- Teknologien medførte at det aldri var noe problem for Benitez å lede laget hjemmefra. Det sier litt om hvor profesjonell Benitez her, for han har fortsatt sterke smerter, la han til.

- Vi håper nå at smertene gir seg og at han blir 100% frisk igjen, slik at han er klar for det hektiske programmet vi står foran.

- Benitez var fornøyd med resultatet. Han ønsket å videreformidle til spillerne at det var et bra poeng de tok mot et veldig godt fotballag.

Lee innrømmer at spillerne var litt skuffet over at de ikke klarte å utnytte at Arsenal måtte spille den siste halvtimen med ti mann.

- Det finnes mange klisjeer, men vi hadde nok vært fornøyd med ett poeng før kampen. Spillerne var litt skuffet, men Arsenal bør gis kreditt for måten de kjempet på etter at de ble en mann mindre.

- Umiddelbart etter utvisningen organiserte de seg på riktig måte, og sørget for å holde formasjonene og lagdelene sammen. Vi jobbet hardt for å dra nytte av vår tallmessige overlegenhet, men jeg føler ikke at vi klarte det. Derfor er nok også spillerne litt skuffet.

- Men spillerne fortjener ros for at de tok kontroll over kampen når de ble liggende under. Vi kjempet oss tilbake i matchen. På forhånd ville vi vært fornøyd med å komme hit og ta poeng, men vi er Liverpool FC og går alltid for seier. Slik sett er vi litt skuffet.

Lee fikk også spørsmål om han tror Keanes scoring vil styrke spissens selvtillit.

- Du kan spørre hvem som helst. Scoringer gir deg selvtillit. Men jeg er ærlig når jeg sier at Robbie ikke har manglet selvtillit.

- Vi tar ut det laget som vi tror fungerer best til enhver kamp. Vi er også veldig oppmerksomme på det harde programmet vi står foran, og må bruke alle våre spillere. Av og til blir spillere hvilt fordi det er en lang og hard sesong. Vi må holde alle sammen i god form.

- I dag syntes jeg Keane var veldig god. Han manglet i alle fall ikke selvtillit.

Lee fikk også spørsmål om Arsenal nå var ute av tittelkampen.

- Jeg har alt for mye respekt for Arsenal FC til å si noe slikt. Jeg har aldri hørt om noe som har blitt vunnet i desember. De er på ingen måte ute av tittelkampen.

Wenger rasende over utvisningen
Arsenal-manager Arsene Wenger var regelrett forbannet etter at Emmanuel Adebayor ble idømt to gule kort av dommer Howard Webb.

- Jeg mener det var en feilaktig avgjørelse. Dersom vi hadde hatt 11 mann på banen ville vi ha vunnet kampen. Vi spilte mye bedre i andre omgang, og holdt mer på ballen. Vi ville ha avgjort det hele den siste halvtimen om det ikke var for utvisningen, utbasunerte franskmannen til Sky Sports.

- Jeg mener Robbie Keane burde ha vært utvist i første minutt for taklingen av Gael Clichy. Liverpool lagde frispark etter frispark, og jeg liker ikke deres fysiske spill. Jeg ville ha likt å se dommere slå ned på det, når vi blir sparket av banen.