- Riera er viktig for laget

Torres mener Riera allerede er en viktig brikke på Liverpools lag. Han er en annen type spiller enn det klubben har fra før. Rob Styles dømmer på Reebok Stadium. Billettinfo Blackburn borte.

Fernando Torres mener kjøpet av Albert Riera vil kunne hjelpe ham til å nette flere enn de 33 målene han scoret forrige sesong. En hamstringskade har ført til at Torres og Riera kun har spilt fire kamper sammen fra start. "El Niño" har imidlertid sett nok av kantspilleren til å konkludere med at Riera vil bli viktig for de røde fremover.
- Han er en annen spiller enn hva vi har hatt. Han er en ekte ving, uttaler Torres til LFC Magazine.
  
- På høyre side har vi Jermaine Pennant, og nå på venstre har vi Albert.
  
- Han er i stand til å gå på utsiden eller komme innover. Han kan drible og slå innlegg. Han er en komplett spiller. Han er veldig viktig for laget allerede.
  
- Som spiss er det stort å ha noen som kan slå så gode innlegg. Det bør gi større rom for de andre spissene ved å ha ham på laget. Forsvarsspillerne må holde et øye med Albert. Det bør hjelpe resten av oss til å få flere sjanser.

Styles dømmer på Reebok Stadium
Rob Styles er oppnevnt til å dømme Bolton-Liverpool på lørdag. 44-åringen har ikke dømt Liverpool tidligere denne sesongen. Han får med seg Michael Murphy og Adam Watts som assistentdommere. Phil Dowd er fjerdedommer.

Billettinfo Blackburn borte
Liverpool har fått tildelt 7035 billetter til oppgjøret på Ewood Park lørdag 6. desember klokken 16.00. Billettene koster £35 for voksne, £25 for honnør og £15 for barn. Alle sesongkort- og fan card-innehavere kan kjøpe billett til denne kampen. Detaljert billettinfo finnes på liverpoolfc.tv.