- Robbie trenger en scoring

Fernando Torres sier at rekkekameraten vil bli verdifull for Liverpool, og at mye kan løsne med et første mål. You'll Never Walk Alone rett før kampstart på Anfield.

- Robbie blir viktig
Robbie Keane har startet seks og komme innpå i den siste av av Liverpools totalt sju kamper denne sesongen. I målprotokollen står et av sommerens mest profilerte kjøp fortsatt med null. Et faktum en kan vente at media vil fokusere mer og mer på hvis det skulle fortsette.

Før kampen mot Stoke i morgen får Robbie støtte fra rekkekamerat Fernando Torres, som mener det bare er et tidspørsmål før iren finner nettmaskene og at man da vil få se en ketchupeffekt.

- Jeg vet at Robbie vil bli en veldig viktig spiller for oss, sier Fernando til BBC.

- Kanskje trenger han et første mål, da tror jeg han vil score mange flere. Det er en slik type spiller han er.

- En tidlig scoring i en ny klubb gjør at presset blir lettet. Han venter nå bare på sitt første mål og er en flott spiller å ha i garderoben.

- Jeg kjenner Robbie fra å ha sett ham mens jeg var i Atletico. Hvis vi ønsker å vinne trofeer behøver vi spillere som han.


Senere YNWA
I samråd med Sammy Lee og noen av spillerne har Rafael Benitez besluttet at You'll Never Walk Alone heretter skal bli spilt etter melodien som kjennetegner at det er en kamp i Premier League.

- Før denne sesongen spilte vi Premier League hymnen umiddelbart før kampene, men noen av spillerne, Sammy Lee og jeg har snakket om det og vi synes det er bedre å ha You'll Never Walk Alone isteden når spillerne er ute på banen, bekrefter Benitez til Daily Post.

- Den pleide å bli spilt fem minutter før avspark lag laget løp ut, men vi har nå byttet rekkefølgen.

- Vi mener det vil beholde atmosfæren helt fram til avspark og på den måten er motstanderen på gressmatta når all lyden er på stadion.

- Supporterne har alltid vært gode, men dette kan bli enda bedre. Det er noe vi har tenkt på en stund og atmosfæren har vært glimrende når vi har startet kamper.