- Ryktene er oppspinn

Arbeloa avviser at han vurderte å forlate Liverpool til fordel for en retur til Spania. Han trives i en storklubb. Plessis håper på flere sjanser på førstelaget og Frankrike U21.

I sommer dukket det opp rykter om at Alvaro Arbeloa ønsket seg tilbake til Spania. Liverpool Echo avviste at så var tilfelle. Nå legger spilleren all tvil til side.
- Jeg vet ikke hvor alle spekulasjonene om at jeg ikke er fornøyd kommer fra, men det er milevis unna sannheten, påpeker Arbeloa.

- Jeg er i en storklubb. Jeg har spilt i semifinalen i Champions League og også i en finale etter at jeg kom hit. Jeg har også kommet med på landslaget grunnet mine opptredener for Liverpool.

- Det er konkurranse om plassene her, akkurat som i andre store klubber. Jeg vet at dersom jeg spiller bra, spiller på et virkelig høyt nivå, så har manageren tillit til meg, og han kommer da til å benytte meg på laget.

- Jeg har spilt der hvor manageren har bedt meg om å spille, og jeg vil gjøre det samme igjen denne sesongen.

Plessis håper på nye sjanser
Damien Plessis har spilt tre kamper for Liverpool denne sesongen, og på fredag debuterte han på det franske U21-landslaget. Nå håper han på flere muligheter på begge lag.
- Jeg ønsker å spille, å spille igjen og spille så mye som mulig, ler Plessis da han blir intervjuet av L'Equipe.

- Planen min er å prestere bra på klubblaget slik at jeg blir kalt inn igjen (til det franske U21-landslaget). Det er opp til meg å gjøre det som kreves med Liverpool for å fortsette på denne måten.

- Det fine med Benítez er at han ikke bryr seg om spilleren er ung eller ikke. Alle har like muligheter.

De røde har havnet i en knalltøff gruppe i Champions League med blant annet Olympique Marseille, og Plessis har svært gjerne lyst til å spille den kampen.
- Selvsagt! Først og fremst håper jeg at jeg kommer med i troppen, uttaler Plessis, vel uvitende om at han ikke er blant Liverpools påmeldte til gruppespillet.

- Jeg håpet svært gjerne at vi skulle trekke Lyon eller Marseille, så jeg kunne komme tilbake og spille i Frankrike. Alt i alt er det en stor fornøyelse, selv om det kommer til å bli vanskelig. Marseille viste på Anfield forrige sesong at de er et veldig farlig lag. De har forsterket bra denne sommeren. De ligger på toppen av Ligue 1. Vi er klar over et.

- Kampen på Stade Velodrome er en vi må vinne fordi vi også har Atlético Madrid og PSV Eindhoven, som er respektable motstandere. Det kommer til å bli en fin forestilling.