- Scoringene vil komme

Måltørken under pre-season bekymrer ikke Rafael Benítez. Han er sikker på at scoringene vil komme. Seks røde sto bokført med tosifret antall mål forrige sesong.

Liverpool har kun scoret fire mål på fem spilte preseason-kamper. De to siste har endt målløst. Forrige sesong gjorde hele seks Liverpool-spillere et tosifret antall mål i obligatoriske kamper. Rafael Benítez mener det ikke er noen grunn til krisestemning når scoringene uteblir nå i sesongforberedelsene.
- I de to siste kampene har vi skapt mange sjanser, men begge motstanderkeeperne har spilt virkelig bra til å nekte oss scoring, eller vi har bare ikke truffet mål, uttaler Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Det er ikke et problem. Jeg er sikker på at målene vil komme. Det viktige er at spillerne skaper sjanser.

- Når de blir skarpere, så vil de score flere mål.

- På denne tiden handler alt om forberedeler til sesongstart. Jeg vet at når sesongen begynner, så vil spillerne mine være klare.

- Forrige sesong scoret Fernando Torres, Steven Gerrard, Ryan Babel, Dirk Kuyt, Yossi Benayoun og Peter Crouch et tosifret antall for oss. Så jeg vet vi har spillere til å score mål.

- Crouch har reist, men vi har hentet inn Robbie Keane, som også scoret tosifret for Tottenham. Så jeg er ikke bekymret.