- Selvtillit er nøkkelen

Liverpool har scoret åtte mål på to kamper. Hyypiä mener det ikke finnes noen magisk formel for den gode formen, men at nøkkelen er selvtillit. Glad for å score selv. Imponert over Gerrard.

Liverpool har vunnet 3-0 og 5-1 i de to siste kampene. Sami Hyypiä forteller at forskjellen fra tidligere i sesongen da man spilte uavgjort mot Stoke, Fulham, West Ham og Hull er selvtilliten.
- Vi gjør de samme tingene på trening. Vi forsøker å spille på samme måte som i begynnelsen av sesongen, uttaler Hyypiä til Liverpool Echo.

- Selvtillit er en stor ting. Hvis du har stor selvtillit, kan du spille bedre fordi alle ønsker å ha ballen mer. Jeg tror vi viste det mot Newcastle.

- Vi fikk et godt resultat og en god opptreden mot Bolton to dager tidligere. Vi tok med oss formen fra den og til Newcastle-kampen.

- Alt i alt var det en god forestilling bortsett fra at vi slapp inn et mål rett før pause, noe vi ikke skulle ha gjort.

- Men slik er fotball. Det var kanskje litt urettferdig at de reduserte da de gjorde. Vi kunne ledet med seks eller syv mål.

- Det viktigste var at det ikke påvirket oss. Vi svarte på den riktige måten ved å score enda et mål i begynnelsen av andre omgang.

- Vi er på toppen av tabellen. Selvtilliten er stor. Forhåpentligvis vil det fortsette.

35-åringen headet inn Liverpool andre mål for dagen på St. James' Park. Det var finnens første ligamål for sesongen.
- Det var fint å scoret et mål selv fordi det var mitt første i ligaen denne sesongen.

- Hvis jeg scorer, er det en bonus. Min jobb er å forsøke å forhindre at de går inn i andre enden av banen.

- Jeg hadde et par sjanser i kampene tidligere, så det var hyggelig å sette en.

Sami Hyypiä var også imponert over det tomålsscorer Steven Gerrard presterte.
- Jeg vet ikke hvordan du stopper ham når han er i den formen. Jeg tror du må spille veldig godt som lag og ikke gi ham mye rom. Hvis ikke kan han gjøre mye skade.