- Spesielt å debutere

Keane glad for å ha debutert for de røde. Har drømt om dette siden barndommen. Spania-turen har hjulpet ham til å bli bedre kjent med lagkameratene. Ser frem til å spille med Torres.

Robbie Keane uttaler til Liverpoolfc.tv at han er svært stolt over endelig å ha debutert for Liverpool. Han innrømmer at turen til Spania har hjulpet ham til å bli bedre kjent med nye lagkamerater. 28-åringen spilte de første 45 minuttene i gårsdagens målløse oppgjør mot Villarreal. Debuten kom bare 48 timer etter overgangen fra Tottenham var fullført.
- Guttene har vært alle tiders. Alle har ønsket meg velkommen med åpne armer. Så det har vært flott så langt. Det er alltid hyggelig å komme av gårde slik som dette. Man begynner virkelig å kjenne guttene når man starter å spille kamper og kommer inn i garderoben.

- Å ha denne kampen etter to dager har hjulpet meg med å etablere meg fortere.

- Jeg følte det bra. Jeg har bare spilt 45 minutter to ganger for Spurs, mot mindre lag. Så det er fint å få 45 minutter mot et kvalitetslag. Det er alltid viktig å bli involvert med én gang. Jeg nøt det.

- Jeg har drømt om dette øyeblikket siden jeg var barn. Så det er spesielt. Jeg nøt hvert minutt. Jeg følte det akkurat som jeg trodde det ville være. Selvsagt er det annerledes når det er bortebane.

- Det vil bli ekstra, ekstra spesielt når det er på Anfield, men det var fint å ta på seg drakta for første gang i går.

- Det har sunket inn nå. Det må det, vet du. Man kan ikke dvele for lenge ved det. Man må komme i gang med ting straks. Man må komme ut der og gjøre det man kan best, som er å spille fotball.

- Jeg fikk ikke sjansen til å spille sammen med Torres denne gang, men jeg ser frem til det når det skjer. Jeg er sikker på et hvert samarbeid vil fungere, men bare tiden får vise.

- Han er en utrolig spiller. Det vil bli stort å spille sammen med ham. Men det er opp til oss to å få det til å fungere.

- Vi har ikke hatt mange mulighetene til å arbeide sammen, men i løpet av de neste dagene vil jeg sikker bli bedre kjent med ham og resten av guttene.

- Det har vært noen hektiske dager. Jeg har trent litt med spillerne, fått litt kamptrening og det går fint.