- Spiller hvor som helst for England

Det spiller ingen rolle for Steven Gerrard hvilken posisjon han innehar på banen, så lenge han er fast inventar på landslaget.

Steven Gerrard uttaler til engelsk presse at han er villig til å spille hvor som helst på banen for England, under den nye landslagssjefen Fabio Capello. Scouseren spilte hele kampen i sin favorittposisjon sentralt på midtbanen mot Trinidad & Tobago i går kveld, men italieneren har også prøvd ham i andre roller i tidligere kamper.

- Jeg er ikke bekymret for hvor jeg spiller. Jeg er vant til å spille i forskjellige posisjoner også på klubblaget. Jeg føler at jeg er moden og rutinert nok til å omstille meg til ulike posisjoner, uttaler Liverpools kaptein.

- Alle vet hva som er min favorittposisjon. Jeg trenger ikke repetere det. Jeg er fornøyd så lenge jeg er i startelleveren og en del av dette England-laget, ettersom jeg tror vi vil bli bedre og at vi vil nå våre mål. Det spiller ingen rolle hvor jeg spiller, legger han til.

- Fotballen har forandret seg. I dagens fotball har du ikke råd til å være egoistisk og tenke kun på deg selv. Du kan ikke klage om du må spille i en annen posisjon enn den du liker best. Du må klare å omstille deg, og være en lagspiller. Det mener jeg at jeg er, og dette var noe jeg aksepterte for seks år siden.

- Alle spillerne har noe å bevise overfor vår nye trener. Vi har underprestert, og nå vil staben se på våre styrker og svakheter. Du må imponere hver gang du får sjansen, om du ønsker å spille på landslaget. Jeg er sikker på at manageren vil være nådeløs med de han mener ikke holder mål. Så enkelt er det.

- Treningen er intens, og dersom du ikke spiller på den måten Mr Capello ønsker at du skal spille, og innfinner deg med hans system, tror jeg det er over og ut. Nå lærer vi hvordan manageren ønsker at vi skal spille, og hvordan han forventer at laget skal opptre. Han forteller også spillerne individuelt hva han forventer av dem.