- Spillet må bli bedre

Jamie Carragher frykter at Liverpool snart går på et par tap om laget ikke begynner å fungere bedre som enhet. Scouseren er imponert over starten til Chelsea, Middlesbrough og Man City.

Liverpool ligger på andreplass i Premier League, á poeng med Chelsea, før helgens kamper. Jamie Carragher mener imidlertid at de røde må ta seg selv i nakken rent spillemessig, om den gode posisjonen på tabellen skal befestes.

- Dersom vi ikke begynner å spille bedre snart, frykter jeg at vi før eller siden vil gå på noen tap. Vi ønsker å forbedre spillet, men som alltid i fotball er det resultatene som teller, sier visekapteinen til liverpoolfc.tv.

- Vi står med sju poeng etter tre kamper. To av kampene er spilt på bortebane. Og vi ligger helt i toppen av tabellen. Så vi må være fornøyd så langt, legger han til.

Carragher har imidlertid latt seg imponere av Chelseas spill så langt, i tillegg til at han har merket seg et par andre lag som også har åpnet sesongen bra.

- Chelsea har startet bra, og har imponert rent spillemessig. Jeg ble også imponert over Middlesbrough når de besøkte Anfield. De var meget godt organiserte. Manchester City virker også å være gode, og har reist seg etter tapet for Aston Villa.