- Stevie G kan ende opp som spiss

Benítez tror at Gerrard kommer til å avslutte karrieren som spiss. Manageren håper spillerne kan vise at laget mener alvor i tittelkampen denne sesongen.

Rafael Benítez tror at Steven Gerrard kan ende opp som spiss mot slutten av karrieren.
- Det er klart at Stevie har nådd toppen og at han kan fortsette de drivende løpene i tre eller fire år til, uttaler Benítez til engelsk presse.

- Hans scoringsstatistikk er helt utrolig for en midtbanespiller. Det forteller deg hva neste utfordring kan være når kravene til hans nåværende posisjon vil kreve sitt. Jeg kan ikke se ham bli midtstopper. Han er en for god avslutter til det.

- Den naturlige utviklingen for ham når han blir eldre og mister en del av hurtigheten eller kondisjonen, er å bli spiss. Han vi aldri miste øye for scoringer eller presisjonen i skuddene.

- Vi mener alvor i år
Rafael Benítez oppfordrer spillerne sine til å heve seg over Michael Ballacks kommentarer. Chelseas midtbanespiller uttalte i forrige uke at Chelsea var de eneste reelle utfordrere til Manchester United i kampen om ligatittelen, og mente at Anfield-klubben kun var et lag for Champions League. Rafael Benítez håper at de røde kan bevise at Liverpool mener alvor i toppen denne sesongen.
- Det spiller ingen rolle hva folk sier. Til slutt avhenger det av spillerne og laget. Vi er i toppen av tabellen, og vi vet at hvis vi slår West Ham vil vi være på toppen av tabellen enda en uke. Jeg er ikke bekymret for hva de sier, uttaler Rafael Benítez til The Times.

- Min beskjed til spillerne er den samme. Vi må konsentrere oss om vårt eget lag og vårt eget spill. Jeg kan ikke endre hva folk tror. Jeg kan bare gi spillerne mine det rette budskapet. Saken for meg er at laget gjør det bra, men det kan også blir bedre.