- Stevie G var i meget godt humør

Kenny Dalglish sier Steven Gerrard var i meget godt humør da han traff Gerrard på Lounge Inn 30 minutter før den påståtte voldsepisoden.

Kenny Dalglish og kona Marina forlot Lounge Inn i Southport omtrent 30 minutter før den påståtte voldsepisoden der Steven gerrard visstnok skal ha vært involvert. Den tidligere Liverpool-manageren har allerede gitt sin støtte til Gerrard, men forteller til Liverpool Echo at Liverpool-kapteinen var i meget godt humør søndag kveld.
- Han hadde fortalt oss hvordan han og hans kone Alex ønsket å bli mer involvert i å hjelpe Marinas veldedighet.

- Han var der med sine livslange venner og koste seg i julehøytiden. Steven signerte med glede autografer for folk og samarbeidet om alle forespørsler.

- Da vi neste morgen fant ut hva som hadde skjedd etter at Marina og jeg hadde reist, ble vi svært overrasket.

- Det var ingen indikasjoner på noe. Steve og guttene hadde en veldig fin tid, og alle var glade.

- På dette tidspunktet har han behov for mange folk rundt seg til å støtte ham. Han kunne ikke være i en bedre fotballklubb.

- Den Steven Gerrard jeg kjenner er ikke bare en stor fotballspiller, men en virkelig god person også.

- Han forsøker å være normal og oppføre seg normalt. Det er derfor han er ute og prøver å nyte julen med sine gamle venner. Han er ikke en som går rundt med 20 ulike sikkerhetsvakter rundt seg. Han ønsker ikke det.

- Han vil være skuffet, men han må leve med det. Mange vil være der for å hjelpe ham. Selvfølgelig er hele hendelsen uheldig og beklagelig for alle involverte.