- Ti poeng vil holde

Jamie Carragher tror man har kommet i en jevn og spennende gruppe i Champions League, og ser spesielt fram til å møte Atletico Madrid for første gang.

Carra ønsket seg helst lag han tidligere ikke hadde spilt mot i gruppespillet i Champions League, og i en jevn og tøff gruppe vil han møte både gamle kjente og nye motstandere. Scouseren legger ikke skjul på at møtene mot Atletico Madrid er noe han ser spesielt fram mot.

- Jeg synes det var en god trekning, sier forsvareren til Liverpools hjemmeside. - Jeg liker alltid å følge med på den og håper at vi møter lag vi ikke har spilt mot tidligere, derfor var jeg litt skuffet over at vi fikk PSV og Marseille. Men vi fikk Atletico Madrid, og situasjonen med Torres burde sørge for litt ekstra temperatur.

- Jeg tror ikke det er noe svakt lag i den gruppa, slik at jeg tror alle vil ta poeng fra alle. Det at vi begynner borte mot Marseille, som vant 1-0 på Anfield, viser bare hvor vanskelig denne gruppa er. Det bør bli jevnt, men hvis vi kan spille opp mot vårt beste har jeg tro på at vi avanserer.

- Det er alltid ekstra spennende å møte gamle lagkamerater, og det vil bli det samme for dem da de vil ønske å vise at det var feil å kvitte seg med dem. Men jeg har flotte minner fra spillere som Luis Garcia og Sinama-Pongolle, på veien mot Istanbul. Sinama kom innpå og bidro sterkt da han scoret mot Olympiakos, og vi hadde trolig ikke gått videre hvis så ikke hadde skjedd. Det Luis presterte i den sesongen i Champions League taler for seg selv. Bolo spilte for oss i finalen i 2007, slik at de har alle vært gode tjenere for oss.

- Det bekymrer meg ikke at vi må starte i Marseille, da du uansett må møte alle borte og hjemme. Å gå dit å vinne 4-0 i fjor var en stor prestasjon, og vi hadde også blitt slått ut der i UEFA-Cupen noen år tidligere.

- Jeg tror ti poeng er nok til å gå videre i denne gruppa. Normalt er det bare så vidt det holder, men som sagt så tror jeg alle lagene nå kan ta poeng fra hverandre. Ti poeng vil holde, men vi vel selvsagt prøve å vinne alle kampene.