- Torres i beste fall innbytter

Guillem Balague mener at Fernando Torres vil bli prøvd svært forsiktig i de neste kampene. Ramos mener at Keane var en av grunnene til fiaskoen i et Spurs som nå har få problemer.

Fernando gradvis tilbake
Den spanske journalisten Guillem Balague, som har gode kontakter på Melwood, skriver på sin egen webside at Fernando Torres i beste fall vil bli benyttet i noen få minutter på White Hart Lane til lørdag. Balague mener at Torres neppe vil være med fra start før hjemmekampen mot West Bromwich 8.november.

"Nyhetene fra Melwood forteller at Fernando Torres snart er helt klar og har nå trent med førstelaget. Etter å ha fått en hamstringskade for Spania da man spilte mot Belgia, trente han uken før på egenhånd etter et personlig program.

Avhengig av hvordan Torres reagerer på trening de neste to dagene, kan han bli med i troppen mot Spurs til helgen. Han vil imidlertid ikke starte til helgen og det kan være at han bare får noen få minutter mot slutten av kampen.

Rafa Benitez vil ikke benytte Torres før han er hundre prosent og vil ikke ta noen risiko. Det betyr også at han heller ikke vil bli kjørt inn på laget mot Atletico Madrid i Champions League. Det vil, selvfølgelig, bli en stor skuffelse om Fernando vil miste kampen mot sin gamle klubb, men staben hos Liverpool er avslappet i forhold til det og ikke desperate med tanke på at han skal spille. Hvis han er med i troppen mot Atletico, er planen å bruke ham i en periode for å forsiktig få han tilbake i toppform. Målet over de neste to kampene er at han skal være helt klar til hjemmekampen mot West Bromwich 8.november."

Lite skader hos Spurs
Michael Dawson vil være suspendert og den lite brukte backen Gilberto rekker neppe kampen etter skade, ellers er det foreløpig ingen rapporter om at Tottenham vil mangle noen spillere til møtet mot Liverpool på lørdag kveld.

Mye spalteplass vil bli brukt på at Robbie Keane reiser tilbake til sin tidligere klubb, og den avsatte manageren Juande Ramos nevnte salget av iren som en av faktorene til at man endte sist på tabellen.

"Vi hadde en hektisk pre-season, som gjorde at det ble mange forandringer i troppen, som igjen bidro til at vi ikke fikk forberedt hos på den rolige måten som var nødvendig. Mange av de nye spillere var i tillegg av ung alder, og selv om de hadde kvalitet krevde det at de ble gitt tid til å tilpasse og utvikle seg. Dette tillot ikke en hektisk sesongstart.

I tillegg forlot Robbie Keane og Dimitar Berbatov klubben - viktige spillere i troppen både på grunn av sine kvaliteter som spillere og personer, samt at de kunne score mål. Dette ble et for stort slag for gruppen."