- Torres ikke til salgs

Parry avviser at Torres kan være på vei bort etter rykter om at Chelseas nye manager Luis Felipe Scolari vil legge inn bud på spilleren. Porto-avgjørelse utsatt. Ramsey klar for Arsenal.

Fernando Torres var igjen i sentrum for spekulasjoner etter at det ble offentliggjort at Luis Felipe Scolari skal bli Chelseas nye manager fra 1. juli. Chelsea skal visstnok ha Torres på sin ønskeliste, og ønsker å legge inn bud på Liverpools toppscorer. Men Liverpools chief executive Rick Parry fortalte BBC Sport at det er uaktuelt med et salg av 24-åringen.
- Fernando Torres er bare ikke til salgs for noen. Det er egentlig så enkelt som det. Han skal ingen steder, uttaler Parry.

Torres tok engelsk fotball med storm sist sesong da han scoret 33 mål, og har vist imponerende spill så langt i EM.

Scolari skal nærmest ha fått ubegrenset med midler til å forsterke Chelseas spillertropp av den styrtrike eieren Roman Abramovich. Men Parry har altså gjort det klart at selv Abramovich' millioner ikke kan prise Torres vekk fra Liverpool etter kun en sesong på Merseyside.

Porto-avgjørelse utsatt
Porto ble i forrige uke utestengt fra kommende sesongs Champions League fordi de skal ha bestukket dommere i den portugisiske serien i 2003/04-sesongen. Porto var raske med å levere en anke, og i dag kom svaret. Ankeutvalget i UEFA bestemte at saken må behandles pånytt av disiplinærutvalget i UEFA etter at det har kommet fram nye bevis i saken.

Ramsey klar for Arsenal
Aaron Ramsey er klar for Arsenal. 17-åringen valgte "The Gunners" foran Manchester United og Everton. Liverpool var også interessert i Cardiff-spilleren, men de røde var ikke villig til å betale prisforlangende.