- Torres kan skyte Liverpool til topps

Garcia tror Liverpool er gode nok til å vinne PL, noe de ikke var i hans tid i klubben. Han fikk en flott velkomst på John Lennon Airport. Aguirre håper Torres spiller.

Luis Garcia, som er en av heltene fra Istanbul-triumfen, returnerer til Anfield for første gang siden overgangen til Atlético Madrid for 15 måneder siden. Samtidig gikk Fernando Torres motsatt vei. Nå tror han at Torres kan skyte Liverpool til topps i Premier League. 

Den 30 år gamle midtbanespilleren vil alltid ha en spesiell plass i Liverpools historie, og på John Lennon Airport på mandag ble han gitt en varm velkomst av Liverpools supportere som takk for tre år i klubben.

Men nå skal han konsentrere seg om å stoppe Liverpools videre fremmarsj i Champions League. Han mener Torres kan utgjøre den store forskjellen.

- Da jeg var her, hadde vi ikke en spiller som kunne score 20 mål per sesong. Vi prøvde å finne en, men vi hadde absolutt ingen som Torres.

- Torres har gitt Liverpool en ekstra dimensjon. Hans scorer både i Premier League og i Europa. Han fikk 33 mål sist sesong, og kan gjøre det samme igjen.

- I Premier League trenger du en spiller som kan gi deg det, og det er derfor de er et av de beste lagene nå med Fernando på laget.

- Dette blir en spesiell kamp for meg personlig, men det bør det være for alle som spiller på dette stadionanlegget med en så fantastisk atmosfære.

- Jeg tilbrakte flere år her, og jeg nøt tiden. Det er en spesiell anledning for meg.

- Jeg hadde en stor mottakelse på flyplassen. Jeg har fått vennlige meldinger fra fans, brev og e-poster. Det er flott å komme tilbake og se disse menneskene igjen.

- En spesiell del av mitt hjerte vil alltid være med disse menneskene i denne klubben og i byen.

- Jeg husker fremdeles mange mennesker fra da jeg var her, fans og spillere. Og nå er troppen mye større enn da jeg var her, og vi kunne ikke det mens jeg var her.

- Vi gjorde det bra i Premier League, men nå er spillerstallen mye bedre og sterkere, og de kan være svært suksessfulle.

- Fra mitt synspunkt er det mest skuffende at Liverpool ikke var i stand til å vinne ligaen. De kunne ikke vinne nok kamper på rad for å oppnå det. Det er svært vanskelig å bli blant de fire beste uten det.

- Men nå gjør de det, og jeg føler at de kan fortsette å være i toppen.

Luis Garcia vet at Atlético vil være oppmerksomme på Torres.

- Han er ikke den eneste gode spilleren. Liverpool har det over hele banen. Vi må være veldig forsiktige mot dem på grunn av kvalitetene deres.

Atlético-manager Javier Aguirre vil gjerne se Torres på banen.
- Vi er klar over at han har vært skadet, men jeg vil at han skal være 100% frisk. Jeg vil at han spiller mot oss. Jeg ønsker at vi blir satt på prøve av de aller beste.

Mexicaneren vet at Liverpool fikk en skikkelig nedtur mot Tottenham i helgen.
- De kan godt være vrede. Vi får se. Men de fortjente ikke å tape mot Spurs. Hvis dere så kampen, vil dere forstå. De burde ha vunnet, og hadde de beste sjansene.