- Torres og Gerrard er nøkkelen

Jamie Carragher tror Fernando Torres og Steven Gerrard er nøkkelen for et godt resultat på Old Trafford i ettermiddag. Vi kommer til Manchester med selvtillit, sier Jamie.

Jamie tror på Fernando og Steven
Jamie Carragher tror Fernando Torres og Steven Gerrards sterke scoringsrekke kan være nøkkelen til å slå Manchester United i ettermiddag. Selv konsentrerer Carra seg om å stoppe en annen hyppig måljeger, Cristiano Ronaldo.

Men selvtilliten er stor på Anfield nå, ifølge Jamie. Mye av den selvtilliten er kommet som en følge av Liverpools duo, som så langt denne sesongen har stått bak 46 av klubbens mål.

- Setter du opp store spillere sammen, så får du resultater. Torres og Gerrard er to store spillere, og det kan alle se når de spiller sammen, sier Carragher.

- Torres presser motstandernes forsvar, mens Steven tar seg av hullet som oppstår bak. Steven har da muligheten til å komme med de pasningene som Fernando kan løpe inn. Vi jobber ikke så mye med dette på trening, det er kun snakk om to toppspillere som er på samme lag. Kombinasjonen fungerer fullkomment, sier Carra.

Den optimistiske delen av de røde supporterne tror at Liverpool med seier mot United i dag, kan utfordre trioen United, Arsenal og Chelsea om tittelen. Jamie tror imidlertid at det først og fremst er kampen om fjerdeplassen med Everton laget nå må konsentrere seg om. Han tror at laget må fortsette seiersrekken, utover de sju til nå, for å holde Everton bak seg.

- Fjerdeplassen er det største målet nå. Vi må være der, og kjenner pusten til Everton, sier han.

- Everton har hatt en fantastisk sesong og er hovedkonkurrenten vår nå. De lever i troen om at vi vil tape poeng de neste ukene. Vi har Manchester United og Arsenal borte og Everton hjemme de neste tre ligakampene. Vi får se etter de kampene hvor vi står, men jeg forventer at vi og Everton er nær hverandre helt til slutten av sesongen, sier Carragher.

Ingen har så mange kamper for de røde denne sesongen som Jamies 44. Men seks-millionerankomsten til slovakiske Martin Skrtel fra Zenit St. Petersburg i januar, skaffet manager Rafael Benitez en mulighet til å rotere enda mer i det bakerste leddet. Dersom Sami Hyypiä får forlenget sin kontrakt, og danske Daniel Agger kommer med for fullt igjen, så vil det gi Jamie Carragher en bedre mulighet til å få hvile enn situasjonen er nå.

- Situasjonen vår har vært slik at vi har måttet bruke Hyypiä og Carragher i hver eneste kamp. Med Skrtel på plass, så har det gitt meg muligheten til å hvile minst en av dem. Det er bra at det er konkurranse på sentral midtstopperplass, sier Benitez som roser Skrtel for å ha glidd så bra inn i laget.

- Han er en aggressiv spiller, og nå viser han at han er verd pengene. Hans måte å spille på gjør at han har tilpasset seg Premier League så raskt, sier Benitez som også kan registrere at Agger har hatt en vellykket operasjon hjemme i Danmark.

- Han har kommet igjennom sin operasjon og vil bli fit for fight til neste sesong, og kanskje også til avslutningen på denne sesongen.

Til ettermiddagens kamp mot Manchester United vil Benitez sannsynligvis spille med Skrtel ved siden av Carragher, men alle øyne vil være rettet mot Liverpools angrep og om Torres vil være den første Liverpool-spilleren til å score på Old Trafford under Benitez sin regjeringstid. Ett mål har de røde gjort der på de årene Rafa har vært Liverpool-manager, og det var et selvmål av John O´Shea. Benitez vil sannsynligvis bruke en uforandret ellever på Old Trafford. Spørsmålet er om rutinerte John Arne Riise blir foretrukket for mer urutinerte Ryan Babel.