- United har vært bedre

Jamie Carragher mener Manchester United har vært bedre enn Liverpool i de seneste innbyrdes møtene. Berbatov debuterer trolig på Anfield. Ajdarevic nettet for Sverige U19.

Liverpool har ikke beseiret Manchester United i Premier League siden 2004.
- Jeg har ikke særlig tro på det å ha flaks eller uflaks. Jeg har tro på av man får som fortjent, uttaler Carragher til BBC Radio Merseyside.

- United har trolig halt det i land de seneste årene, og små detaljer kan utgjøre forskjellen i fotball. Det er grunnen til at de har vært bedre enn oss, og det er noe vi må få rettet opp.

- Det er en stor kamp. United- og Everton-kampene er de man ser først etter når terminlisten kommer. Forhåpentligvis kan vi ta tre poeng, og det vil gi oss litt selvtillit fremover.

Manchester United har vunnet tre av de fire siste innbyrdes ligamøtene på Merseyside med 1-0. Den andre kampen endte målløs.

Mot debut for Berbatov
Manchester United kommer sannsynligvis til å la Dimitar Berbatov debutere på Anfield lørdag.
- Vi må seg hvordan alle spillerne har kommet fra landslagsoppdragene. Det er det første, men han kommer sikkert til å bli involvert, uttaler Alex Ferguson til Sky Sports News.

Scoring av Ajdarevic
Sverige U19 vant i formiddag 2-0 mot Finland U19 i en privatlandskamp i Hofors. Astrit Ajdarevic var kaptein og scoret kampens første mål like før pause. Han skapte seg rom og skjøt elegant fra distanse utenfor straffefeltet. Midtbanespilleren ble byttet ut i pausen. Lauri Dalla Valle var bare aktuell til tirsdagens kamp som endte 2-2.