- Utålmodige supportere

Liverpool.no fikk et eksklusivt intervju med Lucas. Brasilianeren synes supporterne var utålmodige med ham mot Fulham. Glad for avansement. Aurelio ut med skade i leggen.

Lucas Leiva var svært glad for at Liverpool sikret seg avansement til 1/8-finalen i Champions League etter å ha beseiret Marseille 1-0.
- Det er alltid viktig å gå videre så tidlig som mulig enn å måtte avgjøre den i siste gruppespillskampen, uttaler Leiva til Liverpool.no.

Han synes Marseille sto for god motstand.
- Det var en vanskelig motstander med bra pasningsspill og raske spillere, men vi kontrollerte kampen.

Lucas ble byttet inn i det 85.minutt i dag. Mot Fulham spilte han hele kampen, men synes supporterne kunne vist mer tålmodighet.
- Det gikk bra etter hvert. Supporterne var utålmodige med meg mot Fulham. De begynte å rope på Alonso allerede etter en halvtime. Jeg må takle det så godt jeg kan. Det påvirker ikke selvtilliten min. Jeg må fokusere på å gjøre jobben min. Jeg er ennå ung og har mye å lære. Jeg følte ikke at jeg gjorde en dårlig figur. Jeg har likevel mye å jobbe med. Jeg må jobbe hardt på trening. Når Rafa trenger meg, vil jeg være klar.

Lucas har startet seks kamper for Liverpool denne sesongen, og ytterligere syv har han kommet inn som innbytter. Brasilianeren virker tilfreds med det.
- Jeg har startet flere kamper enn på samme tid i fjor. Det hele er en læringsprosess.

Liverpool og Atlético Madrid er begge videre i gruppe D før siste spillerunde. Madrid-laget ligger imidlertid foran på bedre målforskjell. +5 mot Liverpools +4. Lucas har ingen formenng om hvilket lag han vil ha i 1/8-finalen.
- Jeg har ingen preferanser. Vi må ta den motstanderen vi får.

Med avansementet sikret kan Rafael Benítez komme til å stille et B-lag mot PSV Eindhoven
- Det har jeg ingen formening om, men de som spiller vil gi alt mot PSV. Vi får ta det som det kommer.

Aurelio ut med leggskade
Fabio Aurelio ble byttet ut i pausen, og han kunne fortelle til pressen at årsaken var en leggskade. Han har slått opp en gammel skade på baksiden av leggen.