- Vanskelig å sette ut Crouch

De fleste tror at Rafael Benitez fortsetter med Steven Gerrard bak Fernando Torres i morgen, men Rafael Benitez innrømmer at det vil være vanskelig å vrake Peter Crouch.

Peter Crouch scoret tre mål da Liverpool møtte Arsenal i ligaen, på Anfield, forrige sesong. Sist lørdag skapte også den lange og tynne spissen atskillig problemer som ensom spiss på Emirates, og ble etter kampen kåret til banens beste spiller.

Rafael Benitez har hatt suksess med å gå over til et 4-2-3-1 system i de siste kampene, og det vil være overraskende om manageren ikke fortsetter med å bruke Kuyt, Gerrard og Babel bak toppscoreren Fernando Torres. Den bakre fireren til Arsenal mangler imidlertid luftstyrke, og Rafa innrømmer i dag at han vurderer sterkt å benytte Crouch fra start når man i morgen spiller om retten til semifinale i Champions League.

- Jeg har et hyggelig problem, siden Crouch spilt bra sist og Gerrard og Torres har spilt bra før det, sier Benitez til Sky Sports News. - Det gjør at vi nå har tre veldig gode alternativer.

- Vi visste at han trente godt, og mot Arsenal både spilte han bra og scoret et mål. Jeg er nødt til å ta en avgjørelse, men det vil ikke bli lett.

- Han ønsker å spille mer kamper, men samtidig vet han at Torres er i kjempeform. Jeg tror han forstår situasjonen, men det er normalt at han ønsker å være på banen, fortsetter Rafa om Crouch.

- Jeg har tidligere sagt at vi har tilbudt ham en kontrakt, og vi har tro på at han kommer til å bli hos oss.