- Vanskeligere å slå Chelsea enn Arsenal

Javier Mascherano tror det blir vanskeligere å slå Chelsea enn det var å danke ut Arsenal av Champions Leauge. Gary Ablett med sterke ord i pausen.

Javier Mascherano tror det blir vanskeligere å beseire Chelsea i semifinalene i Champions League enn det var å danske ut Arsenal i kvartfinalen.

- Jeg opplevde å tape en Champions League-finale i fjor, og nå ønsker jeg å spille i en ny finale og vinne den, sier argentineren til Setanta Sports.

- Vi må eliminere Chelsea for å nå finalen, og jeg mener det blir vanskeligere enn det var å slå ut Arsenal. Ikke på grunn av Chelseas kvaliteter, men på grunn av deres spillestil. Chelsea vil gjøre ting vanskelig for oss, og vi må være veldig effektive. Vi har ikke råd til å sløse med sjansene, konkluderer midtbanespilleren.

Mascherano gjør som alle andre i spillertroppen, og skyver tankene på konflikten i klubbens toppledelse til side.

- Vi spillere vet ikke så mye om den interne uroen. Vi vet kun hva pressen skriver, ettersom manageren aldri snakker om det. Vår oppgave er å spille og vinne alle kamper ute på banen. Nå er målet å nå Champions League-finalen, ettersom fjerdeplassen i ligaen nesten er sikret. Jeg er optimist, og tror vi får spille en ny finale i Europa. Jeg bryr meg ikke om hvem det blir mot, selv om jeg vet mange fans ville sette pris på at vi slo Manchester United.

- Jeg ser ingen klar favoritt i vår semifinale. Alt er jevnt, og det blir ikke avgjort før i London.

- Historisk sett har Liverpool vært en vanskelig motstander for Chelsea, og det vil ligge i bakhodet på spillerne i løpet av kampen.

Mascherano mener ellers at Chelsea ikke er like sterke som de foregående sesongene.

- Chelsea ligger på andreplass i ligaen, men jeg synes ikke de er like sterke som i de to foregående årene. De har gitt fra seg poeng i kamper de pleide å vinne uten problemer før. Det er et svakhetstegn vi kan dra nytte av. For øyeblikket har de ni poeng mer enn oss i ligaen, men jeg ser ingen stor forskjell på lagene.

Ablett med noen velvalgte ord i pausen
Gary Ablett forteller at han ikke var noen blid mann i pausen under gårsdagens reservelagskamp mot Wigan. Noen velvalgte ord fra treneren så imidlertid ut til å snu kampen. Liverpool lå som kjent under 1-0 ved pause, men vant til slutt 3-1.

- På forhånd sa jeg at guttene ikke måtte undervurdere Wigan selv om vi slo dem i forrige uke. Men vi startet kampen elendig, og ga bort en billig scoring. Av og til må du bruke sterke ord for å få gitt klar beskjed, og det var hva jeg gjorde i pausen, forteller Ablett til liverpoolfc.tv.

- Og guttene skal ha kreditt for at de tok til seg det som ble sagt. Responsen var slik jeg ønsket, og vi gikk hen og vant kampen.

Liverpools reservelag skal i aksjon igjen allerede på torsdag. Da spilles nemlig finalen i Liverpool Senior Cup mot Marine. Ablett håper at de røde kan sette et nytt trofé i premiehylla etter den kampen.

- Dette er en kamp som vi ser frem til, og jeg tror ikke det er nødvendig å motivere spillerne til denne kampen. Et flott trofé og vinnermedaljer står på spill, så vi satser på å ta hjem seieren.