- Vår gode lagånd blir viktig

Jamie Carragher tror den gode lagånden i dagens Liverpool-tropp blir viktig i kampen om ligamesterskapet. Visekapteinen åpner sin andre restaurant i Liverpool i neste måned.

Jamie Carragher roser lagånden hos de røde etter 3-2 over Wigan i helgen. Liverpool har nå slått både Middlesbrough, Manchester United, Marseille, Manchester City og Wigan denne sesongen etter at motstanderen har tatt ledelsen.

- Vi trodde hele tiden at vi skulle snu kampen til vår fordel mot Wigan, ettersom vi har gjort dette flere ganger denne sesongen nå, sier midtstopperen til Liverpoolfc.tv.

- Vi besitter en virkelig god lagånd for øyeblikket, og det betyr enormt. Publikum støtter oss også, så vi visste vi var i stand til å ta de tre poengene.

Visekapteinen håper imidlertid at man slipper å gjøre slike comeback så mange flere ganger denne sesongen.

- Vi håper å slippe og gjøre dette i alle kamper denne sesongen. Vi var skuffet over at vi tillot Wigan å ta ledelsen, men vi må bare ta med oss det positive, nemlig karakterstyrken vi viste når vi kom tilbake og vant. Den vil vi trenge når vi skal kjempe om ligatittelen de kommende månedene.

- Vi vet vi har et godt lag, men tiden vil vise om vi er gode nok til å gå helt til topps. Nå er vi bare lykkelige over å være med i tetstriden. Det viktigste er å vinne hver kamp, og det er hva vi prøver på.

Carragher kombinerte i går feiringen av seieren med markeringen av at hans restaurant, Cafe Sports England, er ett år. Scouseren hadde invitert venner og kjente til et stort "bursdagsselskap" i restaurantlokalene i Stanley Street, og hundrevis av gjester deltok på markeringen.

Cafe Sports England har blitt så populær at Carragher og hans kompanjong, Paul Flanagan, nå utvider konseptet med en ny restaurant. Cafe Sports Express er navnet på "babyen", og den vil bli å finne i Liverpools nye, store kjøpesenter, Liverpool One. Det blir åpning av denne nye restauranten i november.