- Vekk med personlige feil

Rafa Benitez mener at årsaken til at man ofte har kommet under i kamper denne sesongen i stor grad har med personlige feil å gjøre. Javier Mascherano vil slette nok et dårlig minne.

- Må gjøre det bedre foran begge mål
Liverpool har hatt en ypperlig start på sesongen, men perfeksjonisten Rafael Benitez ønsker nå at hans mannskap i større grad skal kontrollere kamper fra start av og ikke måtte foreta snuoperasjoner slik man har blitt ekspert på i høst. Manageren mener at personlige feil har vært en vesentlig faktor i mange 1.omganger under pari så langt.

- Chelsea gjør det bra og de scorer mål, men de er ikke perfekte, sier Rafa til Liverpool Echo.

- I likhet med alle lag har også de problemer. Hvis de var perfekte ville de vinne hver kamp, men det er ikke mulig. Vi må prøve å finne de feilene de har.

- Det er ikke alltid lett å finne balansen mellom angrep og forsvar, fortsetter Benitez etter at de røde har sluppet inn fem mål på sine tre siste ligakamper.

- Når du skaper flere sjanser og er mer offensiv er det normalt at du også får flere problemer i forsvaret.

- Å slippe inn slike mål vi har gjort i det siste er imidlertid noe du kan forbedre. Vi har hatt noen personlige feil og når dette skjer må en bare arbeide hardere som et lag. Det er klart at det ville blitt lettere om spillere ikke gjorde slike feil, men dette er en del av spillet og vi må hjelpe hverandre. Vi har spillere med den rette mentaliteten til å klare dette.

- Forrige gang vi spilte ligakamp mot Chelsea på Stamford Bridge hadde vi mulighetene, men vi tok ikke vare på dem, forklarer manageren etter 0-0 siste sesong. - Nå må vi utnytte sjansene, da du ikke får mange av dem i en slik type kamp.


- Snart i toppform
Javier Mascherano gjorde en god kamp da Liverpool nylig vant 2-1 mot Manchester United. Det var et velkomment øyeblikk for den lille argentineren etter at han ble utvist mot rivalen mot slutten av forrige sesong. Nå ønsker terrieren på midtbanen og viske ut nok et minne, da tap for Chelsea i slutten av april hindret Liverpool i å komme til sin andre finale i Champions League på rad.

- Det er et vondt minne da vi var så nærme å komme til nok en finale. Det var veldig skuffende, understreker Mascherano til Liverpool Echo.

- Når du taper en slik kamp kan det prege deg i lang tid etterpå, men det viktige er at man greier å gjøre det til noe positivt og at det driver deg videre.

- Vi vet at det vil bli en stor test mot Chelsea, da de har et godt lag og er vanskelig å slå på eget gress. Chelsea, Arsenal og Manchester United er trolig de vanskeligste kampene, men vi mener vi også har et godt lag som er i stand til å vinne mot hvem det skal være.

- Vi har startet sesongen virkelig bra og vi ønsker å fortsette vår ubeseirede kamprekke, selv om vi er klar over at dette blir en tøff kamp.

- Alle vet at jeg ikke er fornøyd med landskampsoppholdene, da du kan se at spillere kommer tilbake skadet eller slitne, skyter Rafael Benitez inn.

- Det betyr at vi ikke kan trene med dem som vi ønsker og det kan ta en eller to uker for disse spillerne er tilbake på sitt vanlige nivå.

- Jeg snakket med Javier etter OL og fortalte ham at det ville bli vanskelig da han ville måtte starte sesongen en måned senere og spille på et annet kontinent med sitt landslag. Litt etter litt vil han imidlertid bli bedre, og jeg tror at han nå er nære ved å være tilbake til den spilleren som vi kjenner.