- Vi blir stadig bedre

Dirk Kuyt mener at Liverpool hele tiden utvikler seg i riktig retning, og at man har gode ting i vente. Xabi med skryt til Mascherano.

Dirk Kuyt mener Liverpools formkurve i det siste, med syv strake seiere viser at laget dokumenterer progresjon, og at man ønsker å bevise en ting eller to etter å ha blitt avskrevet. I engelske medier blir han sitert på følgende:

- Vi er sikre på at vi fortsatt kan ta mange poeng i Premier League, og fortsatt ta oss videre i Champions League. Det ville være fint å komme nærmere toppen, kanskje for å bevise noe etter måten vi har blitt avskrevet på.

- Det skjedde litt med Chelsea på et tidspunkt, men du kan bare se hvor nær teten de er nå, det viser at ting kan snu seg. De ble avskrevet. Kritikk har vært tilstedeværende for oss også, men vi har kun tapt tre ligakamper; problemet har vært for mange uavgjorte.

- Vi viser hvilket bra lag vi er. Vi har vist i våre seneste kamper at vi er et forandret lag fra hva vi var for noen måneder siden. Vi vet vi er bedre nå enn for noen uker siden. Alt forbedrer seg.

Om kampprogrammet Liverpool har i vente, med harde kamper i både Premier League og Champions League i vente, sier Kuyt seg optimistisk.

- Jeg tror vi kan takle programmet vi har i vente. Hvis du evner å slå Inter Milan to ganger, et av Europas beste lag, og du samtidig vinner dine ligakamper, viser du at stallen har styrke og dybde. Vi har vist det de siste ukene, og vi er virkelig klare for et hardt kampprogram som dette.

Xabi om Mascherano
Xabi Alonso sier seg etter gårsdagens seier over Reading, hvori Javier Mascherano fikk gjort sitt første mål for Liverpool, fornøyd med sin midtbanekollega, som han hevder det er en fornøyelse å spille sammen med.

- Jeg er glad på Javiers vegne; han har endelig fått sitt mål. Jeg nyter å jobbe med ham, han har store defensive kvaliteter, og har forsøkt å score, men det skjedde ikke.

- Han er en typisk argentinsk spiller, som sitter foran forsvaret og bryter opp spillet. Han holder sin posisjon der, og gjør den jobben virkelig bra. Du kan ikke be om mer, men han blir med fremover nå, og har mye mer ved sitt spill.