- Vi er i en god posisjon

Viktig å ikke tape kampen, mener Rafa. Burde hatt straffe tidligere i kampen. Berømmer spillernes viljestyrke, men bekymret for sjansesløsingen. Torres tok ingen sjanser.

Liverpool tok ett poeng takket være en straffesparkscoring fra Steven Gerrard fem minutter på overtid mot Atlético Madrid. 1-1-resultatet betyr at Atlético og Liverpool har åtte poeng i gruppe D, men Atlético Madrid ligger foran på ett plussmål mer. Marseille beseiret PSV Eindhoven hele 3-0 hjemme. Både Marseille og PSV har nå tre poeng. Liverpool har fem poengs forsprang ned til tredjeplassen med to kamper igjen. Mulighetene for or avansement til 1/8-finalen er dermed svært gode. Rafael Benítez mener det var viktig å ikke tape mot Atlético.
- Vi er skuffet fordi vi trengte straffen på slutten, men jeg synes vi fortjente å score før det, sier Benítez til Liverpoolfc.tv. 
  
- Jeg trodde vi skulle fått en straffe tidligere i andre omgang. Det var klart de handset i straffefeltet. 
  
- Hvis det hadde vært midt på banen, ville det ha vært frispark, men det skjedde i boksen, og det ble ikke et straffespark.
  
- Vi hadde noen gode sjanser, men de hadde én sjanse i første omgang. De scoret på den.
  
- Men det var veldig viktig for oss å ikke tape i dag. Ok, en seier ville være mye bedre, men poenget var svært viktig fordi vi er fortsatt øverst i gruppen.
  
- Du kunne se at vi skulle angripe og angripe, men de var veldig gode på kontringer, og de hadde mye kvalitet.
  
Manageren roser spillerne for evnen til å stå på for å få utligning sent i kampen, men uttrykker bekymring for sjansesløsingen. 
- Vi har snakket mye om viljestyrken i laget. Jeg tror vi har kommet bakfra fem eller seks ganger nå, så det er viktig for oss.
  
- Men vi hadde også det samme problemet som sist helg. Vi hadde to eller tre gode muligheter da også, og du har virkelig behov for å sette dem. Det kan utgjøre en massiv forskjell - spesielt i Champions League.

Torres tok ingen sjanser
Benítez bekrefter at Fernando Torres ikke ønsket å risikere hamstringskaden for å møte sin tidligere klubb.
- Torres var svært nær, men han hadde ikke selvtillit til å spille. Det var ikke verdt risikoen, avslører Benítez.