- Vi er i rute

Pepe Reina føler Liverpool er i rute både i Premier League og Champions League, trass i ligatap for Tottenham og uavgjort i Champions League mot Atletico Madrid den siste uken.

Pepe Reina mener at Liverpool må lære å leve med presset som følger med å ligge i toppen av Premier League-tabellen.

- Vi føler ikke noe ekstra press fordi om vi tapte mot Spurs. Du taper alltid en kamp i ny og ne. Jeg synes ikke vi fortjente å tape mot Tottenham. Vi var det klart beste laget og hadde plenty med sjanser. Noen ganger går det slik. Av og til har du hellet med deg, av og til ikke, sier keeperen til Liverpool Daily Post et par dager før Liverpool skal møte West Bromwich på Anfield.

- Om Stevie ikke hadde satt inn straffesparket mot Atletico, og vi hadde tapt den kampen også, ville folk kanskje begynt å spekulere. Men slikt press må man håndtere i Liverpool. Folk forventer at du skal vinne alle kamper. Når du ikke gjør det, er det normalt at praten går blant folk.

Liverpool har gjort åtte mål i løpet av de siste 10 minuttene av kampene denne sesongen, noe som har vist seg svært verdifullt.

- Kanskje bidrar alle disse sene scoringene til å gi oss en psykologisk fordel. Motstanderne ser at vi aldri lar oss knekke. Vi vet vi er sterke mentalt, og vi kjemper og gir aldri opp før kampen er over. Vi har scoret en rekke sene mål denne sesongen, men vi fikk et sent mål i mot på White Hart Lane. Slik er fotballen.

- Jeg er ekstremt imponert over Stevie, som kan håndtere presset ved å sette straffesparket mot Atletico så langt inne på overtiden. Det var utrolig. Dersom han tok fem straffespark mot meg på trening, er jeg sikker på at han ville score på dem alle.

- Det var svært viktig å få den utligningen mot Atletico, ettersom vi dermed fortsatt har skjebnen i egne hender når det gjelder avansement. Dersom vi slår Marseille i vår neste kamp, da vet vi at vi er videre. Atletico forsvarte seg veldig bra. De benyttet en ekstra mann på midtbanen, og var sterke der. Dermed fikk vi problemer med å bryte igjennom deres forsvarsmur. Men vi visste det ville bli vanskelig på forhånd.

- Det er flott at vi fortsatt er ubeseiret i Champions League, og dette faktum kan gi oss selvtillit til å vinne neste kamp og gå videre fra gruppen, avslutter Reina.