- Vi er ikke favoritter

Etter å ha slått ut Inter, mener Rafa Benítez at hans menn allikevel ikke seiler opp som favoritter i Champions League, samtidig som han forteller om Torres og rotasjon. Cooper for Skottland u17.

Dagen etter at skalpen til en av forhåndsfavorittene i media ble tatt av Liverpool i Champions League, insisterer Rafael Benítez i samtale med Sky Sports at hans lag allikevel ikke er for en favoritt å regne.
På spørsmål om gårdagens kamp kunne ha godt særlig bedre svarte imidlertid spanjolen klart:

- Jeg synes ikke det. Det var en vanskelig kamp mot et vanskelig lag. Vi visste at vi spilte mot et godt lag. De er på toppen av den italienske tabellen som følge av sine kvaliteter.

- Når man snakker om Arsenal Chelsea og Manchester United, er ogsa de veldig gode. Vi er i en god posisjon, men det er også de.

Tidligere i sesongen ble Rafael Benítez flittig kritisert for å hvile Fernando Torres for heller å rotere mellom de andre alternativene. Nå bebuder spanjolen at han ikke vil nøle med å hvile Fernando i fremtiden heller, hvis nødvendig.

- Du kan sette ham til å spille hver kamp. Har han tid nok, vil han klare seg. Men når det blir snakk om to kamper i uka, med veldig høy intensitet, er det ikke så lett. Nå er han imidlertid frisk og rask, og kan muligens spille for oss om fire dager.

- Han kan spille nesten hver kamp, men det avhenger av om han er trøtt eller ei. Noen ganger må man beskytte sine spillere.

Cooper i Skottlands tropp
Liverpools unggutt Alex Cooper er tatt ut i Skottlands u17-tropp til de kommende kampene mot Nord-Irland, Wales og Slovenia.