- Vi er klare for United

Xabi Alonso sier at han og hans lagkamerater er mer enn klare for å møte United. Også Ian Rush tror på seier. Inder bak riktig tipping på trekningen av kvartfinalene i Champions League.

- Vi er klare for United
Xabi Alonso mener at Liverpools sju seire på rad viser at laget er mer enn klare for å gå inn i helgens bortekamp mot Manchester United fulle av selvtillit. En av de absolutt største kampene i Premier League-sesongen spilles på Old Trafford og Alonso har store forventninger til hva de helrøde kan utrette.

- Vi er gode for øyeblikket. Vi spiller godt, scorer mål og vinner kamper. Nå har vi hundre prosent fokus på United-kampen. Det blir en stor kamp på Old Trafford. Vi vet vi har kvalitetene som skal til og vi ser virkelig fram til kampen, sier baskeren.

Det faktum at Liverpool har funnet vinnersporet, er en ting. Men det faktum at Fernando Torres virkelig har funnet scoringsformen, gir grunn til optimisme i Liverpool-leiren.

- Fernando har virkelig vokst, siden jeg spilte mot ham, jeg for Real Sociedad, han for Atletico Madrid. Nå er han kvitt mye av det presset han hadde på seg i La Liga. Han trives med å spille i Liverpool, og det faktum at han blir bedre og bedre for hver dag er gode nyheter for laget. Fernando har virkelig raskt funnet seg godt til rette i Premier League, og dette er imponerende fordi så mange sliter med å komme inn i en ny liga. Han har vist at han er uredd for den fysiske kontakten her i England, med forsvarsspillere som er ute etter å ta ham. Dette er en viktig egenskap, sier Alonso.

Liverpool har virkelig funnet balansen nå, med Alonso og Mascherano som stabilatorer bak angripende spillere som Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Ryan Babel og Torres.

- Jeg og Javier utvikler stadig vårt samspill. Vi forstår hverandre bedre og bedre. Jeg trives med å spille sammen med ham og dette er bra for oss og for laget. Javier har store kvaliteter. Han holder posisjonen sin på en god måte, han er en fysisk sterk spiller han er god mann mot mann og er en lagspiller. Vi trives godt med måten vi spiller på nå og liker å spille sammen.

Rush tror på seier søndag
Liverpools tidligere scoringsmaskin er glad for at arven hans i fullt monn tas vare på av Fernando Torres. Nå tror Ian at Liverpool tar Uniteds skalp på Old Trafford første påskedag.

- Det blir tøft. Manchester United er midt i tittelkampen, og de har noen fantastiske spillere, spesielt i angrep. Men helt ærlig tror jeg Liverpool kan vinne. De har vist gjennom de siste kampene at de kan vinne over hvem som helst, sier Rush.

Han understreker at han respekterer United, som har vært stabilt gode gjennom mange sesonger.

- Å få et godt resultat på Old Trafford er alltid vanskelig, spesielt når United lukter ligagull, men Liverpool spiller så godt for øyeblikket at de bør dra til Manchester med den selvtilliten som skal til for å vinne. Liverpool har tatt 22 poeng på de siste åtte ligakampene, noe som har ført laget i toppen av formtabellen. Mot Reading sist lørdag viste de at de har evnen til å vinne selv på dager der de ikke spiller opp mot sitt beste. Dette er tegn på kvalitet. Fra Pepe Reina i mål til Fernando Torres lengst framme er det stål og stil. Greier laget å holde nullen, så er det alltid en sjanse for at Steven og Fernando skal score det målet som skal til. Men Liverpool må spille mot sitt beste for å få med seg alle poengene hjem, men går de til Old Trafford med tro på at det kan gå, så ser jeg ingen grunn til at det ikke skal skje, sier Rush som i sin spalte i Liverpool Echo også skryter av Javier Mascherano og Martin Skrtel.

- Javier Mascherano er blitt en nøkkelspiller i Liverpool-laget.

- Martin Skrtel er en spiller som virkelig har imponert meg. Han blir bare bedre og bedre og gjør det svært godt i midtstopperrollen for tiden.

Inder tippet kvalifiseringen
Trekningen av kvartfinalene i Champions League var lagt ut før selve trekningen fant sted i Nyon i Sveits ved 13-tiden norsk tid sist fredag. Nå har man funnet ut at det var en mistenkelig informant fra India som sto bak "tippingen" på websidene til lokalavisa Liverpool Echo.

Alle fire kampene, blant dem Liverpools kamp mot Arsenal (som kom først ut av bollen) var riktig tippet på Liverpool FC-forumet 90 minutter før trekningen. Mannen fra Goa i India sier nå at det var han som sto bak den riktige tippingen.

Vedkommende som postet innlegget på forumet var så overbevist over at dette kom til å bli utfallet av tippingen at han bestemte seg for å sette 200 pund på tippingen. Han kunne imidlertid ikke finne noen spilleselskaper som kunne ta i mot pengene hans. Flere bookmakere sa at det var uvanlig praksis å åpne en slik tipping på cup-trekninger.

Spilleselskapet William Hill og talsmann Graham Sharpe sier de ville ha gitt 7-1 i ordds på en kamp riktig tippet.

- Fotballfans er veldig interessert i resultatet av slike trekninger, men generelt så er de ikke interessert i å sette penger på dette. Vi tok i mot tips, men det ble ikke levert inn så mange, sier Sharpe.

Det er ingen etterforskning som går for seg.

- Hva ville være poenget med det, spør Sharpe.

Inderen logget seg så inn på Echos webside. Like etter foretok den tidligere russiske landslagskeeperen Rinat Dasaev trekningen på direkten fra Nyon, stående sammen med generalsekretær David Taylor fra UEFA. Organisasjonens talsmann, William Gaillard sier at det ikke er noen sjanse for at trekningen var basert på juks.

- Trekningen var 150 prosent ærlig. Denne forumbrukeren må ha overnaturlige evner, sier Gaillard. Etter at saken ble kjent etter trekningen, var over en halv million mennesker inne på websidene for å se nærmere på inderens tips fra halv elleve fredag formiddag.