- Vi er nesten der

Rafa tror 4. plassen nesten er sikret etter 3-1 mot Blackburn. Ros til Benayoun og historisk Torres. Rafa overrasket over den siste konflikten mellom Hicks og Parry. Gerrard glad jubilant.

Liverpools manager var godt fornøyd med lagets 2. omgang hvor jubilanten Steven Gerrard, Fernando Torres og innbytter Andriy Voronin senket Lancashire-klubben med hver sin nettkjenning. De røde har nå fem poengs forsprang på Everton med fire kamper igjen å spille.
- Vi må være fornøyd fordi vi visste det ville bli en vanskelig kamp mot et godt lag. Vi spilte bra i 2. omgang, spesielt Benayoun og deretter Gerrard og Torres, uttaler Benítez til liverpoolfc.tv.

- Vi scoret fine mål, så vi må være fornøyd, særlig etter kampen mot Arsenal hvor vi virkelig jobbet hardt, spilte bra og alle sa hvor gode vi var. Det er ikke alltid enkelt å ha spillerne klare for neste kamp, så det er det mest positive.

- Nå må vi reise til Fulham og forsøke å vinne. Dersom vi vinner, er vi nesten der. Champions League er alltid forstyrrende, så det er viktig å kvalifisere oss så fort som mulig.

- Vi kan ikke si hva som vil skje med Everton, men vi er fem poeng foran. Det er viktig.


Benayoun får rosende ord av manageren etter kampen.
- Vi trengte litt kvalitet, og jeg synes Benayoun tilførte oss det, fortalte Rafa overfor Sky Sports News.

Fernando Torres scoret sitt 30. mål for sesongen, og ble den første Liverpool-spilleren til å score i syv hjemmekamper i ligaen på rad.
- For å være hans første år er vi virkelig fornøyd med 30 nettkjenninger, la Benítez til.

Tom Hicks har som kjent bedt Rick Parry om å si opp. Rafa hadde følgende å si om den siste feiden på styrenivå:
- Jeg ble overrasket over noen av tingene jeg har lest. Det er viktig for meg å snakke med styret og forsøke å forstå situasjonen, men vi må tenke på fotball. Jeg er overrasket over hva som har skjedd de siste dagene.

Steven Gerrard feiret sin 300. ligakamp med å score Liverpools første mål i dag. Kapteinen er stolt av å ha nådd så mange kamper i den røde trøya.
- Det er flott dag å nå så mange kamper. Det var en stor dag, en god prestasjon. Vi er bare skuffet over å ha sluppet inn et mål sent i kampen.
- Blackburn var gode defensivt. Vi måtte være tålmodige, men til slutt så kom åpningen.

Gerrard tror imildertid ikke at 4. plassen er sikret.
- Det er viktig å få fem poengs avstand. Det kommer til å bli en tøff kamp, men jeg har tro på at vi kan klare 4.plassen.

Heller ikke Steven Gerrard er imponert over det som har skjedd mellom Tom Hicks og Rick Parry.
- Vi er Liverpool Football Club, og vi er bedre enn det der. Men vi (spillerne) har viktigere ting å bekymre oss om.