- Vi fortjente bedre

Rafa er skuffet over hva han mente var et ufortjent poengtap mot West Ham. Alonso ute mot Chelsea.

Etter tapet for West Ham kunne en skuffet Rafael Benítez fortelle om at han mente at hans menn fortjente å vinne, og at de hadde skapt sjanser nok til å gjøre nettopp det.

- Synes du vi fortjente å tape i dag? Jeg synes nemlig at vi fortjente å vinne.

- I dag gjorde vi alt for å vinne, men til slutt gjorde vi en feil. Vi slapp inn et mål etter 93 minutter, og iblant er fotball slik. Jeg synes vi skapte noen bra sjanser. Vi tok dem imidlertid ikke, og noen ganger er det ikke fordi keeper ikke redder, men fordi du ikke finner nettmaskene.

Resultatet mot West Ham levner Liverpool 17 poeng bak toppen i Premier League. Heller enn å spekulere i hvorvidt man fortsatt kan tas alvorlig som utfordrere, vil imidlertid Rafa legge fokus på neste kamp.

- Jeg tenker bare på neste kamp, og på å ta de neste tre poengene, og det er det hele. Jeg synes vi trenger å slå Sunderland.

- Min erfaring i football tilsier at man kan vinne eller tape kamper. Vi vil gjøre et forsøk på å begynne å seire igjen snart.

- Jeg er manageren og jeg har erfaringen, så nå må jeg tenke på hvordan vi skal forbedre oss, slik at vi kan ta vare på våre sjanser og vinne kamper.

Alonso ute mot Chelsea
Xabi Alonso har med kortet mot West Ham nå pådratt seg fem gule kort denne sesongen, og må sone suspensjon når Liverpool møter Chelsea 10. februar.