- Vi frykter ikke Liverpool

Marseilles målmann Steven Mandanda frykter absolutt ikke Liverpool foran kveldens kamp, og forteller at laget hans kun går for seier i kveld.

Steve Mandanda måtte plukke ballen ut av nettet to ganger på Stade Valodrome i september, da to Steven Gerrard-scoringer sørget for at Liverpool tok med seg alle de tre poengene hjem til Merseyside. Marseille sine sjanser til å gå videre til sluttspillet i turneringen er minimale, men Marseille-målvakten er likevel positiv og målrettet før kveldens kamp.

- Vi reiser til Liverpool uten frykt og med kun ett mål - seier. Kun med tre poeng vil vi kunne gå videre og forbli i turneringen. Å vinne vil ikke være enkelt, men laget kommer hit fulle av selvtillit, og vi må glemme marerittene vi har hatt mot Liverpool i fortiden, sier Steve Mandanda til Sky Sports.

23-åringen vet hvilken fare Fernando Torres kan være, og vet at Liverpool også har flere farlige spillere.

- Jeg tror Fernando Torres vil spille, men det handler ikke bare om han. De har mange farlige spillere i angrep, og vi må være forsiktige fra første minutt. Anfield-atmosfæren er fantastisk, men jeg ønsker å huske en triumf. Vi har forberedt oss til denne kampen  til hver minste detalj.