- Vi har fortsatt en jobb å gjøre

Selv om Liverpool topper sin CL-gruppe sammen med Atletico Madrid når gruppespillet er halvspilt, konstaterer Robbie Keane at det ennå gjenstår en del hard jobbing før avansement er sikret.

Robbie Keane insisterer i dag på at jobben i Champions League fortsatt ikke er gjort, trass i at de røde ligger på topp i gruppe D sammen med Atletico Madrid med sju poeng når man er halvveis i gruppespillet. Dersom Liverpool klarer å slå Atletico på Anfield den 4.november og Marseille samtidig slår PSV i Frankrike, vil imidlertid de røde ha sikret seg avansement med to kamper igjen å spille av det innledende gruppespillet. Keane akter imidlertid ikke å tenke så langt frem i tid ennå.

- Vi bør være fornøyd med hvordan vi ligger an i gruppa etter tre kamper. To av kampene har vært på bortebane, og vi har plukket sju poeng. Vi visste at det ville bli tøft i Madrid, ettersom Atletico er et godt lag, men vi klarte ett poeng og det er definitivt et godt resultat, uttaler Liverpools målscorer på Vicente Calderon til Liverpool Echo.

- Men vi har fortsatt en jobb å gjøre. Vi vet imidlertid at vi nå må fokusere på neste kamp og ikke tenke for langt fram, legger han til.

Keane pådro seg som kjent en mindre lyskestrekk i gårsdagens kamp, men er glad for at han kom på scoringslista før han måtte forlate banen tidlig i andre omgang.

- Det er alltid kjekt å score mål, men det ville ha vært enda bedre om vi hadde klart å ta alle tre poengene. Dessverre klarte vi ikke det, men totalt sett må vi være fornøyde med det ene poenget. Kampen kunne ha gått begge veier.

- Ettersom vi var det beste laget før pause, visste vi at de ville slå tilbake i andre omgang foran sitt eget hjemmepublikum. Uavgjort var et rettferdig resultat.

- Champions League er en flott turnering å spille i, og forhåpentligvis har vi mange flere kamper foran oss. Vi har imidlertid ikke råd til å slappe av, men samtidig må vi ha tro på avansement.